NY JOBB: Ine Amundsen har tidligere jobbet i det interaktive programmet "Sonen" på TV 2. Nå er hun klar for programlederjobben i "Frokostquiz". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
NY JOBB: Ine Amundsen har tidligere jobbet i det interaktive programmet "Sonen" på TV 2. Nå er hun klar for programlederjobben i "Frokostquiz". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Robinson-Ine blir TV 2-vert

- Det verste som kan skje, er at jeg glemmer hva jeg skal si.

SEHER.NO: Det er ikke bare bryllupsforberedelser den tidligere "Sonen"-programlederen og Robinsondeltakeren Ine Amundsen er travelt opptatt med om dagen.

Seher.no kan nemlig avsløre at 26-åringen mandag debuterer tar over stafettpinnen etter Line Victoria Husby som programleder i TV 2s formiddagsprogram "Frokostquiz".

Spørreprogrammet - som sendes mellom kl 10 og 10.30 på hverdager - består av en del med deltakere i studio og en innringingsdel.

- Jeg hadde det veldig bra i "Sonen", men hadde begynt å tenke på at jeg var klar for noe nytt, så telefonen fra "Frokostquiz" kom i rett tid. Siden det er besøk av folk i studio får jeg nå en mye større rolle som programleder og det gleder jeg meg veldig til, smiler hun til Seher.no.

Med på laget har Ine Patrick Strøm (27), som har jobbet med "Frokostquiz" i over ett år. Og Patrick - som også er kjent fra "Mess-TV" og "Big Brother" - er full av lovord om sin nye kollega.

- Ine hadde en veldig bra audition og er veldig flink på direkten, jeg gleder meg til å jobbe med henne, sier han.

Selv om hun hevder at hun ikke er nervøs, har Ine tatt forholdsregler mot sitt verste programledermareritt.

- Det verste som kan skje, er at jeg glemmer hva jeg skal si, og går tom for ord. Men da har jeg heldigvis en propp i øret, så Patrick kan lose meg på rett spor, ler hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Plutserlig gikk han ned på kne