<strong>TATOVERTE ROBINSON PÅ ARMEN:</strong> Nå er deltakeren klippet bort fra realityserien. Foto: Seher.no
TATOVERTE ROBINSON PÅ ARMEN: Nå er deltakeren klippet bort fra realityserien. Foto: Seher.no Vis mer

«Robinson»-deltaker dømt for sex-overgrep mot barn

Mannen er dømt for sex-forbrytelser hele fem ganger, men han ble fjernet fra «Robinsonekspedisjonen» først torsdag kveld.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søndag er det premiere på høstens sesong av «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

Der vil én deltaker ikke bli å se på skjermen. Torsdag kveld ble det nemlig kjent at vedkommende hele fem ganger er blitt dømt for sex-forbrytelser. Det melder GodKveldNorge.no.

Mannen ble senest dømt til fire års fengsel i 2006, for grove seksuelle overgrep mot et barn på under ti år. Da var han allerede dømt for seksualforbrytelser ved fire tidligere anledninger.
 
- Jeg har aldri informert TV3 om dette. Jeg mente ikke det var relevant, og jeg har sonet min straff, sier mannen på telefon til «God kveld Norge».

Det var derfor et sjokk for TV3 da kanalen torsdag morgen ble informert om at «God kveld Norge» arbeidet med den alvorlige saken. I løpet av dagen ble deltakeren fjernet fra TV3s nettsider, og torsdag kveld ble det besluttet at han skal klippes helt ut av underholdningsprogrammet.

- Vi har hatt et enormt tillitsbrudd fra en av deltakerne i «Robinsonekspedisjonen». Vedkommende har løyet om sin kriminelle fortid til oss, noe vi først fant ut nylig, sier TV3s programdirektør, Trygve Rønningen, til Seher.no.

Mannen var imidlertid til stede på premierefesten for «Robinsonekspedisjonen» i Oslo onsdag kveld, som ble dekket av en rekke medier. Dette ble altså mannens siste offentlige opptreden i forbindelse med TV-programmet.

- Vi har først tatt en avgjørelse på dette nå i kveld, derfor var han invitert til premierefesten vår i går. Heldigvis gikk ikke denne deltakeren så langt i ekspedisjonen. Hadde han stukket av med seieren hadde jo hele sesongen vår måttet avlyses, sier Rønningen til «God kveld Norge».

«Robinsonekspedisjonen» har premiere på TV3 søndag kl. 21.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han bet meg så jeg fikk arr for livet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer