Robinson-deltager rammet av blodpropp

Ambulansehelikopteret måtte tilkalles i hui og hast.

DRAMATIKK: Både den norske og svenske Robinson-innspillingen på Filippinene har allerde blitt utsatt for uventet dramatikk. Først måtte de norske deltagerne søke ly for en syklon, og nå har en svensk kvinne blitt innlagt på sykehus etter at hun fik Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
DRAMATIKK: Både den norske og svenske Robinson-innspillingen på Filippinene har allerde blitt utsatt for uventet dramatikk. Først måtte de norske deltagerne søke ly for en syklon, og nå har en svensk kvinne blitt innlagt på sykehus etter at hun fik Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: En kvinnelig svensk Robinson-deltager måtte i helgen legges inn på filipinsk sykehus, etter at hun fikk blodpropp under en av konkurransene i realityserien.

26-åringen skal ifølge Aftonbladet ha kollapset brått og et legeteam på stedet nølte ikke med å tilkalle ambulansehelikopter da de så hva som hadde skjedd.

- Det stemmer at en person har blitt tvunget til å avbryte Robinson, og befinner seg på sykehus. Vi vet at tilstanden er stabil, men hun får ikke flyttes på grunn av omstendighetene. Av hensyn til hennes familie kan vi ikke kommentere mer i dag, sier pressesjef i svensk TV4, som sender «Robinsonekspedisjonen», til avisen.

Den svenske utgaven av «Robinsonekspedisjonen» spilles inn i El Nido Pawalan-området på Filippinene. Også den neste norske utgaven spilles inn i det asiatiske landet, på øya Karamoan, som ligger i en annen kant av landet.

Foreløpig er det ikke meldt om noen ulykker blant de norske deltagerne, men hele innspillingen stoppet tidligere denne måneden midlertidig opp, da deltagerne måtte søke ly for en innkommende syklon.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vil ha Robinson-deltagere fra MC-bande