Robinson-deltager ligger an til å bli ordfører

- Det har vært en veldig morsom natt, sier Bård Anders Langø.

FRA ROBINSON TIL ORDFØRERSTOLEN: To dager etter at han sjekket inn i årets utgave av «Robinsonekspedisjonen», kan Bård Anders Langø  (t.h.) være klar for å ta over ordførerstolen i Nordlandskommunen Alstahaug. Foto: TV3
FRA ROBINSON TIL ORDFØRERSTOLEN: To dager etter at han sjekket inn i årets utgave av «Robinsonekspedisjonen», kan Bård Anders Langø (t.h.) være klar for å ta over ordførerstolen i Nordlandskommunen Alstahaug. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den siste uken har vært svært begivenhetsrik for nordlendingen Bård Anders Langø (38). Søndag sjekket han inn i «Robinsonekspedisjonen» på det nye laget «30-åringene», og natt til tirsdag kunne han juble for at han etter alt å dømme blir den nye ordføreren i Alstahaug kommune!

Arbeiderparti-mannen Langø kunne glede seg over at hans parti gikk frem hele 15,9 prosentpoeng til en oppslutning på 32,8 prosent av stemmene. Dermed er partiet klart størst i kommunen og ligger an til å kapre ordførerstolen fra Høyre.

- Det har vært en veldig morsom natt. Nå blir ingenting avgjort formelt før i oktober, men jeg ser at muligheten er stor for at jeg kan bli ordfører, sier Langø til Seher.no.


Frykter ikke gjensynet med realityøya

Politikeren er ikke redd for at velgerene skal angre på hva de har stemt når de får se mer av ham i «Robinsonekspedisjonen».

- Nei de får jo se mye av kroppen min, men dette er jo ikke noe «Paradise Hotel». Da jeg kom hjem fortalte jeg ledelsen i lokallaget mitt og Nordland Arbeiderparti om oppholdet, og jeg har bare fått støtte av dem, sier mannen som sannsynligvis blir Norges første ordfører med en fortid som realitydeltager.

Langø avslører at det var hans 12 år gamle datter som fikk ham til å melde seg på «Robinsonekspedisjonen».

- Før jeg dro sa hun til meg at det var viktig at jeg ikke ble stemt hjem først, fordi da ville det bli for flaut for henne å gå på skolen, sier han og ler.


Håper på positiv profilering
Langø tror imidlertid ikke deltakelsen i «Robinsonekspedisjonen» har hatt noe å si for valgsuksessen.

- Kanskje har det fått litt oppmerksomhet hos de unge velgerne, men det har aldri vært noe mål for meg å bruke programmet til dette. Får jeg profilert regionen min på en positiv måte på grunn av «Robinson» er jeg veldig fornøyd med det, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer