Robinson-deltager angrepet på byen

- Det var sjokkerende og ubehagelig, sier Christina Celeste Ruste Hinna.

ROBINSON: Christina Celeste trakk seg tidlig fra årets Robinsonekspedisjon på grunn av smerter i brystene etter kraftig vekttap på øya. Foto: TV3
ROBINSON: Christina Celeste trakk seg tidlig fra årets Robinsonekspedisjon på grunn av smerter i brystene etter kraftig vekttap på øya. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Robinsonekspedisjonen-deltaker Christina Celeste Ruste Hinna (21) fikk en svært ubehagelig opplevelse da hun skulle hjem etter en bytur i Oslo natt til søndag.

«Har for første gang opplevd å bli slått ned på byen, av en dame på over 40 år. Shit... Vi lever i en gal verden.» skrev den norske modellen på Facebook-statusen etter angrepet.

Til Seher.no sier Christina Celeste at angrepet kom helt uventet på henne.

- Hun kom fra ingen steder. Plutselig var hun med en hånd oppi ansiktet mitt, og det oppsto en situasjon som var helt unødvendig. Jeg vet ikke helt hva det var med hun dama, men vi fikk heldigvis sendt henne avgårde i en taxi, sier Hinna til Seher.no.

Robinson-deltageren- som trakk seg fra TV3-serien på grunn av smerter i brystene - er glad for at hun kom fra episoden uten skader, men har foreløpig ikke tenkt å anmelde episoden.

Etter de siste ukers vold- og voldtektshendelser i Oslo by synes 21-åringen at det er spesielt ubehagelig at noe sånt skjer.

- Det var sjokkerende og ubehagelig.. Jeg vet ikke helt hva som var problemet hennes. Hvorfor hun oppførte seg som hun gjorde, og at en voksen dame på hennes alder, som egentlig bare burde vært hjemme, kan finne på å gjøre, sier hun videre.

- Tar du selv noen ekstra forhåndsregler når du er ute på byen etter alt som har skjedd den siste tiden?

- Det er selvfølgelig noe jeg tenker på og engasjerer meg rundt. Jeg tok et par ekstra telefoner til venninner i går for å fortelle hva som hadde skjedd og at alt gikk bra med meg, sier hun til Seher.no.

Robinsonekspedisjonen går på TV 3 søndag kveld klokken 20. For mer programinformasjon, sjekk ut Seher.nos store TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Venninnen røpet nyheten Beyoncé ikke ville at noen skulle vite  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer