Robinson-Carl skaper rumpefarsott på nett

- Det startet som en spøk, men nå har det tatt av så mye at Instagram-kontoen min ble sperret.

RUMPEFARSOTT: Jenter over hele Norge har fulgt Robinson-deltageren Carl Eliassens oppfordring om å skrive navnet hans på rumpa og dele det på sosiale medier. Foto: TV3/Privat
RUMPEFARSOTT: Jenter over hele Norge har fulgt Robinson-deltageren Carl Eliassens oppfordring om å skrive navnet hans på rumpa og dele det på sosiale medier. Foto: TV3/Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Carl Eliassen (26) har denne høsten imponert både TV-seerne og konkurrentene i TV3s realityserie «Robinsonekspedisjonen».

Men det er ikke bare på Robinsonøya den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren får mye oppmerksomhet.

Etter at han la ut et bilde av en venninne som hadde initialene hans og et hjerte på rumpa på sosiale medier, flommet det lignende bilder inn fra fans over hele Norge merket med «#ceparumpa»:
 

- Helt vilt

VINNERE: Carl Eliassen gikk i 2010 til topps i realityserien «Paradise Hotel» sammen med Tine Helene Valle. Foto: Stella Pictures
VINNERE: Carl Eliassen gikk i 2010 til topps i realityserien «Paradise Hotel» sammen med Tine Helene Valle. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Den siste måneden har det vært helt vilt, det har kommet inn opp mot 50 bilder. Jeg har sagt at jeg deler alle bilder som kommer inn, og jeg gidder ikke sjekke hvem personene på bildet er. Litt av greia er jo at de får være anonyme, sier Carl til Seoghør.no.

Carl tror jentene som sender inn, synes det er gøy å få bildet sitt på hans Facebook- og Instagram-sider, men ikke alle fans er like glade for kampanjen.

- Instagram-kontoen min har blitt sperrert, fordi noen har rapportert den som upassende. Det samme skjedde med Facebook-siden min, men den er fortsatt oppe.
 

Lager egen blogg for bildene

TØFT LIV: Carl på Robinsonøya sammen med Dennis Poppe Thorsen, Amir Nickel og Stian Thorbjørnsen. Foto: TV3
TØFT LIV: Carl på Robinsonøya sammen med Dennis Poppe Thorsen, Amir Nickel og Stian Thorbjørnsen. Foto: TV3 Vis mer

Nå har han laget en egen bloggside for rumpebildene.

- Jeg tipper de som klager er jenter som ikke har sendt inn bilde, og som føler seg støtt. Men jeg bryr meg ikke om det. Jeg vil heller legge ut alt på bloggen, som ikke er så lett å få fjernet, sier han til Seoghør.no.

Den single 26-åringen sier han har fått mye oppmerksomhet etter at han ble med i «Robinsonekspedisjonen».

- Det var mye etter at jeg var med i «Paradise Hotel», men det er vilt nå også. Men jeg synes det bare er gøy.

Carl sier han ikke har planer om å avslutte sin letkkledde nettkampanje med det første.

- Damene må bare fortsette å sende. Den dagen jeg får bilde nummer ett tusen, skal jeg legge ut ett av min egen rumpe også, sier han og ler.

LES OGSÅ: Dro rett fra Robinson til silikonoperasjon


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer