Robin Gibb ligger i koma

Legene frykter «Bee Gees»-stjernen Robin Gibb bare har noen dager igjen å leve.

FRYKTER FOR LIVET: Robin Gibb har fått et nytt tilbakeslag, og nå er familien samlet rundt sykehussenga hans.  Foto: Stella Pictures
FRYKTER FOR LIVET: Robin Gibb har fått et nytt tilbakeslag, og nå er familien samlet rundt sykehussenga hans. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Bee Gees»-stjernen Robin Gibb (62) har havnet i koma fredag kveld, ifølga The Sun, og nå frykter legene at han bare har noen dager igjen å leve.

62-åringens familie våker nå ved popstjernens seng. For ikke lenge siden var Gibb på bedringens vei etter at han fikk tykktarm og leverkreft, men nå tror legene at «Stayin' Alive»-sangeren har fått en ny svulst.

Hans kjente bror Barry Gibb (65) dro tidligere denne uka tilbake til England fra USA for å være sammen med familien.

Hans kone Dwina, broren Barry, datteren Melissa (37) og sønnene Spencer (39) og Robin-John (29) er alle med ham på sykehuset i Chelsea i London.

- Våre bønner er med Robin. Han har holdt seg så positiv, og har alltid trodd på at han kan slå dette, sier en venn av familien til The Sun.


Dessverre har stjernen også fått lungebetennelse, som er svært kritisk for noen i hans tilstand.
Det var i oktober 2010 at det først ble kjent at Robin hadde kreft, i ettertid har han hatt flere operasjoner og tilbakefall.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Innlagt for det samme som broren døde av

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer