Robin: - Jeg vet jeg har vært en dritt

Eks-kjæresten brast i gråt da han bad Sophie Elise Isachsen om en ny sjanse etter bruddet. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar avslørte toppblogger Sophie Elise Isachsen (21) at hun og den svenske bloggeren Robin Johansson (21) hadde gjort det slutt.

Bruddnyheten kom etter at blogglesere i lengre tid hadde spekulert i om forholdet gikk mot slutten, og i ettertid har Sophie Elise skrevet om kjærlighetssorgen i flere blogginnlegg.

Denne våren er Sophie Elise igjen aktuell i realityserien «Bloggerne» på TV 2 Livsstil, og i onsdagens episode får seerne et innblikk i hvordan forholdet tok slutt.

I starten av episoden forteller en tydelig trist Sophie Elise at det ikke lenger fungerer mellom henne og Robin, som fant lykken sammen på sensommeren i 2014.

- Nå er det «Me, myself and I», «Ridin' Solo»,... Sangreferansene kan bare fortsette her, for jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er jo ung og man skal vel leve og lære og... Nå er det dessverre sånn at det ikke fungerte mellom meg og Robin.

- Jeg har kjærlighetssorg. Jeg prøver bare å «stay strong», sier hun i episoden.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TV-AKTUELL:</strong> Toppblogger Sophie Elise Isachsen er i disse dager å se i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil. Her er hun fotografert på programmets lansering i mars. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
TV-AKTUELL: Toppblogger Sophie Elise Isachsen er i disse dager å se i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil. Her er hun fotografert på programmets lansering i mars. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Gråtkvalt samtale

Mens Sophie Elise forteller seerne om bruddet alene, er TV-kameraene flue på veggen når Robin kommer innom leiligheten hennes for en prat. Da blir det tydelig at de begge synes situasjonen er vond og vanskelig.

I løpet av samtalen må de to tørke tårene, og en gråtkvalt Robin beskriver bruddet som uvirkelig:

- Jeg kan ikke tenke meg et liv uten deg, og ikke få sove med deg eller være med deg. Det går ikke. Du er den beste på alle mulige måter, Sophie, sier han mens Sophie Elise snufser ved siden av.

Robin ber om unnskyldning for å ha såret den norske stjernebloggeren, noe Sophie Elise selv har vært innom på bloggen sin tidligere. 

- Jeg vet jeg har vært en dritt. Jeg er lei meg fordi det er min feil at det skar seg (...) jeg har bare brydd meg om meg selv. Selv om du er den jeg bryr meg mest om. Det virker ikke som du forstår det, sier Robin i episoden.

Saken fortsetter under bildene.

<strong>VANSKELIG MØTE:</strong> Både Sophie Elise og Robin tar til tårene i onsdagens episode av «Bloggerne», der det kommer frem at de to har gjort det slutt. Foto: TV 2
VANSKELIG MØTE: Både Sophie Elise og Robin tar til tårene i onsdagens episode av «Bloggerne», der det kommer frem at de to har gjort det slutt. Foto: TV 2 Vis mer

Ble tiltalt for vold

Mens han angrende legger kortene på bordet, sitter Sophie Elise i sofaen ved siden av ham og ser betenkt ut. Den ærlige Harstad-jenta påpeker bestemt at hun ikke har lyst til å bli såret igjen.

- Jeg forstår det, men man kan ikke gjøre noe med fortiden. Hvis du mener de tingene du sier nå, så får du heller bare kjempe for å ha meg, da. Ikke sant? svarer Sophie Elise ham.

Se mer av den følelsesladde samtalen mellom Sophie Elise og Robin øverst i saken!

Tidligere i år havnet den unge svensken i søkelyset da Seoghør.no kunne avsløre at han stod tiltalt i Oslo Tingrett etter en voldsepisode i Oslo natt til 2. juli 2015. Robin Johansson ble funnet skyldig på alle tiltalepunkter og dømt til tre måneders ubetinget fengsel.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TØFT BRUDD:</strong> Sophie Elise Isachsen kom sammen med Robin Johansson på Vixen Blog Awards i janaur 2015. Omtrent et år senere var forholdet over. Foto: Andreas Fadum
TØFT BRUDD: Sophie Elise Isachsen kom sammen med Robin Johansson på Vixen Blog Awards i janaur 2015. Omtrent et år senere var forholdet over. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Skammet seg etter bruddet

I ettertid har han snakket ut om voldsnatten i et eksklusivt intervju med Seoghør.no. Der understreket Sophie Elises ekskjæreste at han skammer seg over egen oppførsel:

- Jeg angrer så dypt og skulle ønske at det aldri hadde skjedd. De siste ukene har fått meg til å innse hvilket menneske jeg ikke vil være. Jeg skammer meg (...) Jeg ønsker å ta min straff så fort som mulig, for å komme videre i livet. Selv om dette er en sak som alltid vil følge med meg.

I samme intervju fortalte Robin til Seoghør.no at voldshendelsen var en av flere årsaker til bruddet med Sophie Elise Isachsen.

- Jeg skammer meg veldig over at Sophie skal behøve å gå gjennom dette for mine feil. Det er jeg som har gjort dette, og ikke henne. Hun er et tvers gjennom godt menneske og hun fortjener medalje for å være så sterk som hun er, sa Robin åpenhjertig.

<strong>PROFILERT:</strong> Toppbloggeren er blitt en tydelig stemme i samfunnsdebatten, og i høst ble Sophie Elise Isachsen kåret til Årets blogger på Se og Hørs Kjendisgalla.  Foto: Samfoto
PROFILERT: Toppbloggeren er blitt en tydelig stemme i samfunnsdebatten, og i høst ble Sophie Elise Isachsen kåret til Årets blogger på Se og Hørs Kjendisgalla. Foto: Samfoto Vis mer

Sophie Elise har ikke ønsket å kommentere saken - eller Robins beklagelser.

- Hun tar bare sterk avstand fra de alvorlige handlingene til Robin i denne saken, har bloggerens manager Marte Schei tidligere opplyst til Seoghør.no.

Da Seoghør.no var i kontakt med Isachsens management i ANTI onsdag, bekreftet Schei at toppbloggeren fortsatt ikke vil kommentere.

«Bloggerne» sendes på TV 2 Livsstil mandag til torsdag klokken 21.30.

LES OGSÅ: - Når man først ønsker barn veldig sårt, så går det ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer