Robin: - Jeg vet jeg har vært en dritt

Eks-kjæresten brast i gråt da han bad Sophie Elise Isachsen om en ny sjanse etter bruddet. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar avslørte toppblogger Sophie Elise Isachsen (21) at hun og den svenske bloggeren Robin Johansson (21) hadde gjort det slutt.

Bruddnyheten kom etter at blogglesere i lengre tid hadde spekulert i om forholdet gikk mot slutten, og i ettertid har Sophie Elise skrevet om kjærlighetssorgen i flere blogginnlegg.

Denne våren er Sophie Elise igjen aktuell i realityserien «Bloggerne» på TV 2 Livsstil, og i onsdagens episode får seerne et innblikk i hvordan forholdet tok slutt.

I starten av episoden forteller en tydelig trist Sophie Elise at det ikke lenger fungerer mellom henne og Robin, som fant lykken sammen på sensommeren i 2014.

- Nå er det «Me, myself and I», «Ridin' Solo»,... Sangreferansene kan bare fortsette her, for jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er jo ung og man skal vel leve og lære og... Nå er det dessverre sånn at det ikke fungerte mellom meg og Robin.

- Jeg har kjærlighetssorg. Jeg prøver bare å «stay strong», sier hun i episoden.

Saken fortsetter under bildet.

Gråtkvalt samtale

Mens Sophie Elise forteller seerne om bruddet alene, er TV-kameraene flue på veggen når Robin kommer innom leiligheten hennes for en prat. Da blir det tydelig at de begge synes situasjonen er vond og vanskelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer