Robert Kardashian overrasket sin gravide kjæreste

Realitystjernen lot ikke sjansen gå fra seg på den amerikanske morsdagen...

LYKKELIGE: Forholdet mellom Blac Chyna og Robert Kardashian har måttet tåle mye motbør i media, men paret har ikke brydd seg om kritikken. Nå er de forlovet og venter barn sammen, og i anledning morsdagen i USA skrøt Rob av forloveden på Instagram. Foto: Splash News
LYKKELIGE: Forholdet mellom Blac Chyna og Robert Kardashian har måttet tåle mye motbør i media, men paret har ikke brydd seg om kritikken. Nå er de forlovet og venter barn sammen, og i anledning morsdagen i USA skrøt Rob av forloveden på Instagram. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Da forholdet mellom realitystjernen Robert Kardashian (29) og modellen Blac Chyna (27) ble kjent i januar, skal nyheten ha skapt sjokkbølger i Kardashian-familien.

Til tross for at Robs mor Kris Jenner (60) angivelig har forsøkt å stikke kjepper i hjulene for turtelduene, har ikke det forelskede paret latt seg stoppe.

I april avslørte Rob og Blac Chyna, som tidligere var sammen med Kylie Jenners (18) kjæreste Tyga (26), at de hadde forlovet seg. Og like etterpå begynte ryktene å svirre om at paret forsøkte å bli gravide sammen. Én måned etter forlovelsesnyheten røpet duoen at de skal bli foreldre.

Selv om Robs berømte familie har vært sparsommelige med gratulasjonene i sosiale medier, benyttet Rob selv den amerikanske morsdagen til å rose forloveden på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor:

Søndag 8. mai delte Robert Kardashian et søtt bilde av ham og Blac Chyna med sine nesten seks millioner Instagram-følgere, sammen med en romantisk kjærlighetserklæring:

- Jeg forelsket meg i henne umiddelbart, fordi hun er en så fantastisk mor og nå ser jeg frem til å stifte familie med henne! Takk Chy, for alt du gjør for meg, skriver Rob til bildet.

Blac Chyna er allerede mor til sønnen King Cairo Stevenson (3), som hun har fra forholdet med rapperen Tyga.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR TOBARNSMOR: I midten av mars besøkte Rob Kardashian Legoland i Los Angeles sammen med Blac Chyna (ytterst t.h) og hennes sønn King Cairo (foran).  Foto: Splash News
BLIR TOBARNSMOR: I midten av mars besøkte Rob Kardashian Legoland i Los Angeles sammen med Blac Chyna (ytterst t.h) og hennes sønn King Cairo (foran). Foto: Splash News Vis mer

Roser familien sin

Tidligere har Rob Kardashian tatt avstand fra sin berømte familie, etter at han begynte å slite med depresjoner og overvekt. Nå ser det imidlertid ut til at forholdet innad i Kardashian-klanen er bedre enn på lenge.

I slutten av mars var storfamilien samlet igjen, for å feire Robs 29-årsdag på etterskudd. Nylig ble det også kjent at Robs halvsøster Kylie Jenner er blitt venninne med Blac Chyna, angivelig etter at storesøster Kim Kardashian påtok seg rollen som fredsmegler

Saken fortsetter under bildet.

BEDRE FORHOLD: Blac Chyna og Kim Kardashian var venninner lenge før Blac ble sammen med Rob Kardashian. I slutten av april var de tre ute på lunsj sammen i Beverly Hills. Foto: Splash News
BEDRE FORHOLD: Blac Chyna og Kim Kardashian var venninner lenge før Blac ble sammen med Rob Kardashian. I slutten av april var de tre ute på lunsj sammen i Beverly Hills. Foto: Splash News Vis mer

Og i anledning morsdagsfeiringen i USA i helgen, la Rob ut hjertelige Instagram-gratulasjoner til både mamma Kris, bestemor Mary Jo Campbell og søstrene Kim (35) og Kourtney Kardashian (37).

- GOD MORSDAG til en annen supermamma... Min vakre søster Kim! Du er en av de beste mødrene av de alle... Elsker deg så høyt, skriver Rob til et bilde av Kim, Kanye West og deres datter North.

Viste frem sine hjerteknusere

Flere av medlemmene i Kardashian-familien har også markert den amerikanske morsdagen på sosiale medier, sammen med en rekke andre Hollywood-stjerner.

Kourtney Kardashian, som har tre barn med ekskjæresten Scott Disick (32), har lagt ut et søtt bilde av barna Mason (6), Penelope (3) og Reign (1) på Instagram. Den flotte trebarnsmoren hadde med seg de små da Kardashian-søstrene besøkte Cubas hovedstad Havanna forrige uke.

Tobarnsmoren Kim Kardashian har delt barndomsbilder av både moren, bestemoren og sin avdøde far på Instagram i anledning USAs markering av morsdagen.

Nedenfor kan du se hvordan flere amerikanske kjendiser feiret morsdagen 8. mai!

LES OGSÅ: Synnøve Skarbø innrømmer Botox-bruk