– Robert hadde gjort seg briljant som James Bond

Og «Twilight»-stjernen er klar som et egg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter tre runder som agent 007, begynner Daniel Craig (44) å bli klar for nye utfordringer. Ifølge magasinet Rolling Stone, skal faktisk den britiske skuespilleren ha vært lei allerede etter «Casino Royal» – den første Bond-filmen han spilte i.

– Jeg har prøvd å komme meg vekk helt fra det øyeblikket jeg kom inn i rollen, sa han til magasinet.

Craig har signert en avtale på fem Bond-filmer, noe som betyr at han er pliktet til å innta rollen i to filmer til. Men 44-åringen er ikke fremmed for å bryte kontrakten.

– Vi får se hvordan «Skyfall» gjør det. Dersom dette ikke fungerer, har jeg en kontrakt som jeg mer enn gjerne tørker med bak med.


«Skyfall» har som kjent fått strålende kritikker, men allikevel foreslår Daniel Craig allerede nå sin etterfølger. Han er nemlig aller mest lysten på å danne familie med kona Rachel Weisz (42).

– Daniel fortalte Robert Pattinson at han ville gjort seg briljant som James Bond, og at han gjerne skulle sett en ung, talentfull britisk skuespiller i rollen, sier en kilde til OK Magazine.

Pattinson er en stor fan av Craig, og skal ha blitt svært smigret. I et intervju i sommer, innrømte «Twilight»-stjernen at han mer enn gjerne skulle hatt rollen.

Daniel Craig har også nevnt Pattinsons «Twilight»--kollega og av-og-på-kjæreste, Kristen Stewart (22) som en mulig Bond-babe.

– Jeg er sikker på at hun hadde vært en fantastisk Bond-pike, sa han da han gjestet et australsk radioshow i fjor høst.

Og da Kristen ble spurt om hun kunne tenke seg rollen i et intervju i fjor, svarte hun:

– Så lenge jeg får en pistol – Hell yeah!

Se mer i videoen i toppen av saken!

LES OGSÅ:
– Mødre har et kjedelig og elendig liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer