Robbies dyre hobby

Robbie Williams har dilla på fotball - og nå har han kjøpt nytt hus Los Angeles - for å få plen til fotball.

WILLIAMS UNITED: Robbie gir uttrykket "hjemmebane" ny betydning. Nå får ha fotballbane i hagen. Foto: All Over Press
WILLIAMS UNITED: Robbie gir uttrykket "hjemmebane" ny betydning. Nå får ha fotballbane i hagen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dyr hjemmebane!


Robbie Williams punget ut 59 millioner kroner for et nytt hus i Los Angeles. Huset der han bor nå hadde nemlig for liten plen til hans kjæreste hobby - fotball! Han elsker fotball og har savnet ballspill når han tilbringer mange lange perioder i USA.


Nå skal popstjernen planere en skikkelig fotballbane i hagen på den nye herregården.


- Han spiller fotball med kamerater minst en gang i uka. Noen av kompisene jobber i butikkene han handler mest. forteller en kilde til The Sun.


Robbie skal bruke banen til å forberede seg til kjendis-VM til sommeren. Han er kaptein for Englands Soccer Aid lag. Der skal kjendiser fra VM-landene møtes til TV-sendt turnering. Kampene blir ikke ren underholdning...


- Robbie skal trene knallhardt før kjendis-VM. Han er stolt av å være kaptein på landslaget - og er desperat etter å vinne, skriver The Sun. I slutten av februar la han flere millioner kroner på bordet for en eierandel i favorittklubben Port Vale.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer