SNAKKER UT: Robbie Williams sammen med kona Ayda Field. Nå forteller kona at Robbie Willams har store komplekser rundt sitt eget utseende, og at han ble mobbet som 15 åring.  Foto: Forum
SNAKKER UT: Robbie Williams sammen med kona Ayda Field. Nå forteller kona at Robbie Willams har store komplekser rundt sitt eget utseende, og at han ble mobbet som 15 åring. Foto: ForumVis mer

- Robbie Williams har vært på slankekur i 25 år

Popstjernens kone kom med svært personlige avsløringer på TV.

SEOGHØR.NO: Den britiske sangeren Robbie Williams (42) har i flere år sjarmert damer i senk med sin musikk og sine konserter.

Men alt er ikke fryd og gammen for stjernen selv.

Nå forteller skuespiller-kona Ayda Field (37) at «Angels»-sangeren ble mobbet som 15 åring.

- Robbie skal ofte ha blitt kalt feit, og nå, ca 25 år etterpå, er han fortsatt preget av hendelsen, sier Ayda  til U.K. TV, ifølge Contactmusic.

- Han ble kalt feit da han var 15 og var med i bandet «Take That», noe som jeg tenker er forferdelig. Han har vært på diett helt siden da.

Robbie skal også ha tatt det tungt at han fikk kallenavnet «Blobbie Williams».

Saken fortsetter under bildet.

«TAKE THAT»: Robbie Williams slo gjennom på 90-tallet med bandet «Take That». Robbie Williams er ikke lenger med, men bandet er fortsatt aktuelle den dag i dag. Fra venste: Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Robbie Williams og Jason Orange. Foto: Pa Photos
«TAKE THAT»: Robbie Williams slo gjennom på 90-tallet med bandet «Take That». Robbie Williams er ikke lenger med, men bandet er fortsatt aktuelle den dag i dag. Fra venste: Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Robbie Williams og Jason Orange. Foto: Pa Photos Vis mer

Ayda avslører at ektemannen sier nei takk til pai og lignende under bursdager og julefeiringer, fordi han er redd for å legge på seg.

Samtidig bruker han mye energi på lage ny musikk.

- Han jobber så hardt og han elsker fansen sin så mye. Han skrev 65 sanger til sitt nyeste album. Han vil ikke skuffe dem. Han er et arbeidsjern, forteller kona åpenhjertig. 

Robbie Willams har selv vært åpen om at han har fikset på utseendet sitt.

- Jeg har tatt litt fillers og litt Botox, og jeg har gjort noe med pannen, noe som betyr at jeg ikke kan bevege pannen, fortalte en smilende Williams på Attitude Awards i oktober. 

Slått ut av sykdom

Men det er ikke bare vekten og utseendet Robbie som bekymrer Robbie.

I oktober fortalte han nemlig til The Standard at han har fått sykdommen Artritt. Det er en sykdom som fører til betennelse i ledd. Noe som også har sett en stopper for hans flere spektakulære sceneshow.

- Jeg kan ikke lenger sparke fotball på grunn av smertene i ryggen, sa «Angels»-sangeren.

Og sceneshowene fremover. De må han gjøre stillstående på grunn av sykdommen.

- Jeg danser som en full far i et bryllup, men noe må jeg gjøre for å fylle scenetiden, fortalte han til nettstedet. 

Saken fortsetter under bildet.

LEDDGIKT: I følge Robbie Williams selv blir det mer stillestående show fremover.  Foto: Pa Photos
LEDDGIKT: I følge Robbie Williams selv blir det mer stillestående show fremover. Foto: Pa Photos Vis mer

- Kan føre til karrierestopp

Ifølge Norsk Revmatikerforbund finnes det over 200 forskjellige revmatiske diagnoser. 

I Standards intervju med Robbie Williams kommer det frem at artisten lider av artritt, men ikke hvilken type.

Spondyloartritt er en fellesbetegnelse for en gruppe revmatiske sykdommer hvor Bekhterevs sykdom og psoriasisartritt er de mest vanlige. Smerter og stivhet i ledd og muskler i bekken, rygg og brystkasse, er felles kjennetegn for diagnosen, ifølge Norsk Revmatikerforbunds hjemmeside.

- Spondyloartritt er en sykdom som fører til enorme smerter og stivhet i ledd. Om man ikke får behandling kan det også føre til funksjonsnedsettelser. Dette er den vanligste revmatiske diagnosen for menn i Robbie Williams' alder, fortalte Tone Granaas, generalsekretær i Norsk Revmatikerforbund, til Seoghør.no.

- Sykdommen kan ramme alle, men får man diagnosen og riktig behandling tidlig, kan man leve et fullverdig liv. Driver man med dans eller idrett, kan diagnosen føre til karrierestopp, la hun til.

- Cameron Diaz reddet forholdet vårt

Robbie Williams var en skikkelig skjørtejeger før han møtte sin nåværende kone, Ayda Field i 2006.

I april i år feiret paret at de hadde vært sammen i ti år, og har to barn sammen, men Ayda avslørte også at forholdet deres ikke var spesielt sterkt helt i begynnelsen.

Faktisk så brøt duoen med hverandre flere ganger.

Det var Hollywood-stjernen Cameron Diaz (44) som til syvende og sist gjenforente dem for godt.

- Et par måneder etter at vi ble kjærester helt i starten, gjorde vi det slutt. Vi gjorde det faktisk slutt et par ganger, men dette var den aller siste gangen, røpet Ayda på TV-showet «Loose Women», ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

GA GODE RÅD: Cameron Diaz får æren for at Robbie og Ayda fremdeles er et par.  Foto: Ap
GA GODE RÅD: Cameron Diaz får æren for at Robbie og Ayda fremdeles er et par. Foto: Ap Vis mer

- Jeg holdt på å spille inn et show mens Robbie dro ut på Chateau Marmont. Det er et veldig fancy hotell i Los Angeles, og Cameron Diaz var der. Mens de to snakket sammen, så sa hun plutselig til ham: «Du er åpenlyst fremdeles forelsket i kjæresten din. Du må dra tilbake til henne». Samme natt ringte han til meg, vi møttes og har vært sammen siden den gang, delte hun med publikum.

Den tidligere «Days of Our Lives»-stjernen hevder hun aldri vil glemme Camerons hjelp.

- Hvis hun ser på TV nå, så vil jeg gjerne takke henne. Hun har en veldig spesiell plass i hjertet mitt, la hun til i april.

LES OGSÅ: - Kate vil ikke bære søsterens brudeslør