SISTE BILDET: Dette bildet av Robbie Williams fra 17. juni er det siste kjendisfotografene har fått tatt av stjernen. Siden har han holdt seg innendørs, og nå skal det også ha blitt slutt med kjæresten.  Foto: All Over Press
SISTE BILDET: Dette bildet av Robbie Williams fra 17. juni er det siste kjendisfotografene har fått tatt av stjernen. Siden har han holdt seg innendørs, og nå skal det også ha blitt slutt med kjæresten. Foto: All Over PressVis mer

Robbie Williams er singel igjen

Har vært innendørs i 92 dager og nå er det slutt med kjæresten.

LOS ANGELES (Seher.no): Den populære kjekkasen Robbie Williams (34) er singel igjen, melder The Sun.

I 14 måneder har han vært sammen med den amerikanske skuespilleren Ayda Field (29), og endelig så det ut som om at kvinnebedåreren hadde blitt temmet, men den gang ei.

- De har hatt det veldig fint sammen og har mange gode minner, men de innså begge at det var best å gå fra hverandre, forteller en kilde nær sangeren, ifølge nettstedet.

Den tidligere "Take That"-sangeren slet en årelang kamp mot alkohol- og stoffmisbruk, og etter at Robbie har holdt seg innendørs i over 92 dager skal vennene nå frykte for artistens helse.

- Robbie har måttet kjempe mot mye motgang i det siste, og det har gjort ham folkesky. Det virker som han er blitt kidnappet, han viser seg ikke ute, sa nylig en kilde ifølge Aftonbladet.

Om Robbies skrantende helse kan ha vært en av grunnene til bruddet mellom han og Ayda er uvisst.

Ayda er kjent fra i tv-seriene "Will & Grace" og "Days Of Our Lives". 

LES OGSÅ: - Vi var elskere en stund

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.