Robbie Williams:

Robbie Williams ble hasteinnlagt

- De oppdaget noe unormalt i hjernen min.

SKREMMENDE: Robbie Williams røper i et nytt intervju hva som egentlig skjedde da han møtte avlyse flere konserter i høst. Foto: NTB scanpix
SKREMMENDE: Robbie Williams røper i et nytt intervju hva som egentlig skjedde da han møtte avlyse flere konserter i høst. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I starten av september kom nyheten om at Robbie Williams (43) var blitt nødt til å avlyse en rekke konserter i Russland av helsemessige årsaker.

Nå, drøye tre måneder senere, avslører han de dramatiske dagene som fulgte.

I et intervju med The Sun forteller den britiske sangstjernen at det hele begynte med at han fikk skremmende symptomer backstage i Zürich lørdag 2. september.

- Den venstre armen min ble nummen, og jeg klarte ikke å slutte å sikle ut av den ene munnviken. Jeg hadde hodepine og problemer med å puste. Jeg klarte ikke å trekke pusten skikkelig, minnes Williams.

- Sendt rett til intensivavdelingen

En lege ble tilkalt til backstageområdet på Letzigrund-stadioen i den sveitsiske storbyen. Ifølge avisen ga legen 43-åringen tillatelse til å gå på scenen og fortsette turneen sin.

«Feel»-sangeren forteller at armen stadig var nummen og at han fortsatt siklet etter konserten, men at han ønsket å gjennomføre de planlagte konsertene i Russland.

Saken fortsetter nedenfor.

HELSEPROBLEMER: Robbie Williams avbildet på scenen i Wien i slutten av august, kort tid før han ble innlagt på sykehus. Foto: AFP/ NTB scanpix
HELSEPROBLEMER: Robbie Williams avbildet på scenen i Wien i slutten av august, kort tid før han ble innlagt på sykehus. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Først bestemte han seg imidlertid for å fly til London for å ta noen prøver, i et forsøk på å finne ut hva som var galt. Dét førte til at han ble hasteinnlagt.

- Jeg tok blodprøver og diverse skanninger, blant annet av hjertet og hjernen min. De fant noe unormalt, deriblant noe på hjernen min som så ut som blod. Det var selvsagt veldig skummelt, så avgjørelsen var ute av mine hender, og jeg ble sendt rett til intensivavdelingen, sier han til The Sun.

Akkurat hva slags uregelmessigheter som ble avdekket på sykehuset, kommer ikke Williams nærmere inn på i intervjuet.

Karrieren sliter på helsa

Deretter fulgte en uke der Robbie Williams var innlagt på intensiven. Legene ga ham en full helsesjekk, og artistens helsetilstand ble overvåket av sykehuspersonell døgnet rundt.

- Jeg var forvirret og redd, men jeg visste at jeg befant meg på rett sted. Det var kanskje naivt, men jeg følte at det kom til å gå bra med meg, sier artisten til avisen.

Før den tidligere Take That-stjernen fikk lov til å fly til USA, der kona, den amerikanske skuespilleren Ayda Field (38), og barna Theodora Rose (5) og Charlton Valentine (3) befant seg, måtte han gjennom en siste skanning.

I en videohilsen han publiserte på sin Youtube-kanal i slutten av oktober, fortalte Williams at​ ​han har lagt om livsstilen etter den skremmende opplevelsen. Der sier stjernen at han har gått over til et stort sett vegansk kosthold, og at han har begynt med yoga og pilates for å stresse mindre.

- Jeg kan ikke vente med å begynne å jobbe igjen. Jeg føler meg ikke 100 prosent, men jeg er der nesten, og jeg vet at jeg kommer til å være bedre enn noensinne, sier han i videoen.

Saken fortsetter nedenfor.

Den britiske popstjernen Robbie Williams avslører hva han først tenkte da han møtte sin nåværende kona Ayda Field i «God Kveld Norge› på TV 2. Vis mer

Selv om alt gikk bra med Williams denne gangen, har han tidligere uttalt at han tror popkarrieren kan bli hans død.

I et intervju med The Sunday Times tidligere i høst, fortalte sangeren at livet i rampelyset har gjort ham deprimert i en årrekke.

- Denne jobben er veldig dårlig for helsa mi. Det vil ta livet av meg til slutt. Jeg kan ikke se det på noen en annen måte, sa Robbie Williams om sin karriere den gang.

- Danser som en full far

Høsten 2016 røpet Williams for øvrig at han lider av artritt, en sykdom som fører til at man får betennelse i ledd i kroppen.

- Jeg kan ikke lenger sparke fotball på grunn av smertene i ryggen, sa «Angels»-sangeren til The Standard.

Saken fortsetter nedenfor.

PUPPESNAKK: Overfor programleder Stian Blipp (27) røper programleder Dorthe Skappel (54) årsaken til hvorfor hun fjernet silikonen fra brystene: Robbie Williams. Video: TV 2 Vis mer

På grunn av sykdommen, som også påvirker beina, må Williams finne seg i at han trolig må gjøre sceneshowene sine mer stillestående i framtiden.

- Jeg danser som en full far i et bryllup, men noe må jeg gjøre for å fylle scenetida, fortalte han til avisen i fjor.

Her i Norge skapte Robbie Williams dessuten overskrifter da han ble offer for en konstruert sexhistorie i 2004, da Lene Alexandra Øien og Aylar Lie påsto at han hadde «sjarmert dem» i seng under et Oslo-besøk.

Selv ga Williams ettertrykkelig uttrykk for at jentene var «to store løgnere», men la spøkefullt til at han «ville ha ligget med dem», da han ble intervjuet av Fredrik Skavlan om saken.

LES OGSÅ: Hyllet sin døde mor med tatovering

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer