Robbie vil bli like tynn som «Maskinisten»

Robbie Williams konkurrerer med kompisen om hvem som kan bli tynnest. - Ekstremt, mener The Sun.

<strong>RADMAGER:</strong> I 2004 slanket Christian Bale seg hele 27 kilo for å spille en anorektisk fabrikkarbeider i filmen «Maskinisten». Nå hevder Robbie Williams at han bruker skuespilleren som motivasjon. Foto: Stella Pictures
RADMAGER: I 2004 slanket Christian Bale seg hele 27 kilo for å spille en anorektisk fabrikkarbeider i filmen «Maskinisten». Nå hevder Robbie Williams at han bruker skuespilleren som motivasjon. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Take That-stjernene Robbie Williams (37) og Gary Barlow (40) har ifølge The Sun satt i gang en usunn konkurranse - nemlig om hvem som kan gå mest ned i vekt.

Allerede i mai skal bandet ut på Europa-turné, og artistene ønsker derfor å ta seg best mulig ut for fansen. Både Williams og Barlow har nå lagt seg på en svært streng diett.


- Jeg og Gary varierer veldig i vekt. Vi går opp og ned hver uke. Gary og de andre guttene var hjemme hos meg i LA forrige uke, og Gary snudde seg mot meg og sa, «Snart trenger jeg ikke disse klærne, vil du ha dem?» - for han er på slankekur, forklarer Williams til den britiske tabloidavisen.

Artistene i Take That har hver sin personlige trener og kostholdsekspert som jobber med dem hver dag inntil turnéstarten. Likevel er 37-åringen svært opptatt av hva han spiser.

- Det var den dagen jeg tenkte, «OK, hvis du spiser en salat, spiser jeg en halv». Nå konkurrerer vi på ordentlig om hvem som kan bli tynnest til turnéen. Du vet «Maskinisten» med Christian Bale? Jeg vil bli som Christian Bale, fortsetter han.

I 2004 forvandlet Bale seg til et 58 kilos skjelett da han skulle spille en anorektisk fabrikkarbeider i filmen «Maskinisten». Bale gikk den gang søvnløs i lengre perioder og gikk på en syk diett bestående av bare kaffe og epler. Resultatet ble 27 kilos vektnedgang.

Nå reagerer The Sun på popstjernens ekstreme sammenligning.

- Williams' slankeønske virker litt ekstremt, han bruker Christian Bales magre karakter fra Maskinisten som motivasjon, skriver The Sun.


Dette er ikke første gang bandet inngår veddemål. Ifølge The Sun brukte de på 90-tallet å holde oversikt over deres erobringer blant fansen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lider av mystisk sykdom 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer