Robbie ut før tiden?

Det er ikke sikkert Robbie Williams behøver å fullføre hele det planlagte oppholdet på avrusning.

REHABROBBIE: Han sluttet angivelig med alkohol og dop for en god stund siden, men erstattet det med piller.. Men nå kan det se ut til at Robbie slipper ut av rehab før tiden. Foto: All Over Press
REHABROBBIE: Han sluttet angivelig med alkohol og dop for en god stund siden, men erstattet det med piller.. Men nå kan det se ut til at Robbie slipper ut av rehab før tiden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gøy på avrusning!


SEHER.NO: Det går som en lek å avruse seg. Stjernen har i 12 dager oppholdt seg på en klinikk i Arizona  for å få bukt med pillemisbruket sitt, men det var visst mye lettere gjort enn sagt!


Nå ser det ut til at han slipper ut før tiden!


 - Han bruker sitt sterkeste våpen mot avhengighet - nemlig humor - , sier Robbies far - Pete Conway - ifølge danske Ekstra Bladet.


Robbie skal egentlig være innlagt i 30 dager.


 - Jeg ser fram til å fly til USA og hente ham ut av klinikken ganske snart, sier Conway. Robbie har mange venner og familie som støtter, fortsetter faren.


 LES OGSÅ: Robbie vil ha David Beckham
 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer