Robbie rømte til mamma

Ble rehab for dyrt for Robbie Williams?

REN: Robbie Williams har slitt med avhengighetsproblemer i en årrekke. Har den tøffe behandlingen endelig gjort ham frisk? Foto: All Over Press
REN: Robbie Williams har slitt med avhengighetsproblemer i en årrekke. Har den tøffe behandlingen endelig gjort ham frisk? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Heim te mor!

SEHER.NO:Det skulle ikke gå lang tid før Robbie Williams (33) var ute av rehab.

Han skulle opprinnelig være der i 30 dager, men etter 20 dager fikk han nok.

Ifølge The Sun var styrtrike Williams ikke innlagt på Meadows Centre i Arizona, som de fleste medier har meldt, men på Cottonwood de Tuscon.

Dette er et av de tøffeste rehabiliterinssenterne i USA, og stjerner som komikeren Rowan Atkinson, artisten Geri Halliwell og store deler av The Rolling Stones har vært til behandling her.

Avisa skriver at oppholdet på dette senteret koster 7000 kroner natta, og at samtlige pasienter må dele rom med to andre.

Dessuten blir man tvunget ut av senga syv hver eneste morgen for å ha samtaler med terapeuter.

- Man får ikke spesialbehandling her, forteller en pasient til avisa, som også avslører at Robbie reiste rett hjem til mamma Jan (56).

Den tidligere "Take That"-stjernen ble avhengig av blant annet antidepressive midler og sovetabletter samtidig som guttegruppa bestemte seg for å gjenforenes og legge ut på turné i fjor.

- Dette var den beste gaven han kunne gitt seg selv, jublet Jan, som for øvrig jobber som alkohol- og narkotikarådgiver.

Ifølge Robbies talsmann fullførte artisten hele behandlingen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer