FØLTE PRESSET: -Jeg brukte å streve etter å ha den mest perfekte kroppen, sier Geri Halliwell. Foto: Stella Pictures
FØLTE PRESSET: -Jeg brukte å streve etter å ha den mest perfekte kroppen, sier Geri Halliwell. Foto: Stella PicturesVis mer

- Robbie reddet livet mitt

Geri Halliwell døde nesten av bulimi...

SEHER.NO:  Den tidligere Spice Girls-stjernen, Geri Halliwell (37) har slitt med vekt og selvbilde i flere år.

Nå avslører hun at hun holdt på å dø av bulimi, men at vennen hennes, Robbie Williams (35), reddet henne. Det skriver the Sun.

Da sykdommen herjet som verst og livet hennes var styrt av trening og dietter overtalte Williams henne til å legge seg inn på en klinikk.

- Det reddet livet mitt. Robbie visste at jeg slet med bulimi, og sa at jeg måtte søke hjelp. Jeg er ham evig takknemlig , sier Halliwell.

- Jeg brukte å streve etter å ha den mest perfekte kroppen, og av og til når jeg er usikker på meg selv så er den stemmen alltid der som sier 'Du er ikke bra nok, bli bedre,' men jeg er mer bevisst på det nå.

Geri Halliwell er sammen med  milliardærarvingen Henry Beckwith, og har nå vært sammen et år. Geri var tidligere forlovet med italienske Fabrizio Politi.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.