Robbie på rehab

Robbie Williams har bestemt seg for å bli "A Better Man".

AVHENGIG: Det er Robbies hang til reseptbelagte midler som i dag førte ham på rehab. Foto: All Over Press
AVHENGIG: Det er Robbies hang til reseptbelagte midler som i dag førte ham på rehab. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artist Robbie Williams ble i dag tidlig innlagt på et avvenningssenter i USA. Dette skjer samtidig som artisten fyller 33 år.

For en bursdag!

Ifølge hans talskvinne er det hans avhengighet av reseptbelagte midler som denne gangen er årsaken til innleggelsen, skriver Daily Mail.

LES OGSÅ: Robbie nekter å få barn

Det sies ikke hvor den tidligere "Take That"-stjernen er innlagt, men flere nettsider skriver at det er i Los Angeles eller omegn at rebellen nå "feirer" bursdagen sin.

Talskvinnen bekrefter det hele i en pressemelding:

- Robbie Williams har i dag blitt innlagt på et behandlingssenter i USA på grunn av hans avhengighet til reseptbelagte midler. Det vil ikke komme flere kommentarer angående dette.

SE HER: Robbies rare røykevaner

Robbie, som egentlig heter Robert Peter Williams, har vært innlagt flere ganger, både for tunge depresjoner og langvarige narkotika- og alkoholproblemer.

I 1997 var det hans gode artistvenner Elton John og George Michael som fikk "Angels"-stjernen til å kontakte avvenningssenteret.

I en BBC-dokumentar i fjor innrømmet Williams at det er et stort gap mellom den han er privat, og den artisten verden ser på scenen:

- Jeg kunne stå foran 35-40.000 mennesker og rope ”Se på meg, jeg er best”. Så gikk jeg inn i turnebussen, dro tilbake til soverommet og bare trakk dyna over øynene ...

LES OGSÅ: Robbie søkte tilflukt på damedo

- Jeg hater narko, jeg elsker narko. Ingen har funnet opp et dop som ikke er bra for deg, eller mindre deprimerende som ecstasy, eller et som gjør det mindre paranoid enn kokain. Deprimerende og hjerteknusende som det er, det gjør livet mer interessant, uttalte han i september i fjor.

Kort tid etter at avlyste han Asia-turneen sin på grunn av utbrenthet.

Det var forøvrig også i fjor at Robbie uttalte at han ikke hadde rørt verken narkotika eller alkohol på seks år ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer