Robbie la ut konas fødsel på YouTube

Sjelden har noen kjendis utlevert mer av en fødsel enn Robbie Williams.

VISTE DET MESTE: Robbie Williams la ut bildet til venstre på sin egen Twitter-side mandag, der Ayda Field ser ut til å være klar til fødsel i høye hæler. Etterpå delte han alt fra fødselen på YouTube.
VISTE DET MESTE: Robbie Williams la ut bildet til venstre på sin egen Twitter-side mandag, der Ayda Field ser ut til å være klar til fødsel i høye hæler. Etterpå delte han alt fra fødselen på YouTube. Vis mer

SEOGHØR.NO: Robbie Williams (40) nærmest livesendte fra kona Ayda Fields (35) fødsel gjennom 14 timer på sin offisielle YouTube-kanal og på Instagram. Nå er han blitt pappa til en liten gutt.

- Jeg har aldri elsket noen mer, og jeg har aldri vært mer stolt av min kone. Hun har vært helt fantastisk, sier Robbie på den siste av i alt åtte videoer han la ut fra fødestua.

Paret har så langt ikke funnet noe navn til babyen, eller vist ham fram.

- Vi er glade dere opplevde dette sammen med oss. Vi startet opp med ideen om skoene, og etter det rullet snøballen. Vi gjorde alt vi kunne for å vekke latter og for å ta tankene bort fra smertene. Jeg håper vi fikk dere til å le også, og det gjorde det hele utrolig.

- Takk for at dere delte det med oss, sier Ayda.

- Ingen mammaer ble skadet i prosessen, legger Robbie til.

Fikk kjeft

Det tok helt av da sangstjernen mandag la ut et bilde av kona som angivelig var i ferd med å føde parets andre barn med høye hæler.

«Når Ayda skal føde, sørger hun for å gjøre det på riktig måte», skrev Williams med et påfølgende blunkefjes. Men det var bare en av veldig mange oppdateringer fra Robbie gjennom fødselen.

Han la blant annet ut en video av at han sang «Let it go» - mens kona presser. 

- Stopp å synge «Frost», roper Ayda fra senga på YouTube-videoen.

- Utrolige timer

- Universet har vist seg for oss igjen. Det har vært veldig noen veldig emosjonelle og utrolige timer, og vi er veldig glade og beæret over at dere har fulgt oss på denne reisen, sier Robbie på YouTube.

Paret har datteren Theodora (2) fra før.

Nyheten om at paret skulle bli tobarnsforeldre kom i april. Williams og Field har vært gift siden 2010.
LES OGSÅ: - Datteren min skal bli storesøster