FORLOVELSESRING?: Robbie Williams skal ha fridd til sin kjæreste gjennom to år Ayda Field. Men så langt er ikke forlovelsen bekreftet av hans talspersoner. Her forlater de to Sydney i natt. Foto: Stella Pictures
FORLOVELSESRING?: Robbie Williams skal ha fridd til sin kjæreste gjennom to år Ayda Field. Men så langt er ikke forlovelsen bekreftet av hans talspersoner. Her forlater de to Sydney i natt. Foto: Stella PicturesVis mer

Robbie fridde på direkten!

Robbie Williams overrasket alle, men er de virkelig forlovet?

SEHER.NO: Superstjernen Robbie Williams (35) skal være forlovet, etter at han fridde til kjæresten Ayda Field (30) direkte på australsk radio, melder Daily Mail.

"Let me entertain you"-sangeren var gjest i "Kyle and Jackie O breakfast show" for å promotere sitt nye album, "Reality Killed the Video Star", da han overrasket alle.

Etter at Ayda ble kalt inn i studio, sa programlederen Jackie O:

- Sydney har litt av et rykte for kjendisfrierier, er det noen nyheter du vil dele med oss?

Deretter snudde Robbie seg mot sin kjære og sa: "Er det noen du ønsker å gifte deg med?" Og så la han til: "Vil du gifte deg med meg?"

Ayda, som har vært sammen med den tidligere Take That-sangeren i to år, sa umiddelbart ja.

- Jeg elsker deg så mye. Vil du bli min kjære til evig tid? Sa Robbie da han satte noe som omtales som en "froskering", som han fikk av programlederen, på fingeren til Ayda.

Hør frieriet her (ekstern link)

Omstendighetene rundt frieriet og den spesielle ringen, har gjort at enkelte spekulerer i om det hele bare er et stunt. Talspersoner for Robbie har så langt ikke bekreftet om forlovelsen er ekte eller ikke.

Tidligere denne måneden innrømmet imidlertid Robbie at han samlet mot til å fri til "Days of our Lives"-kjæresten.

- Det kan hende. Det kan være på trappene, sa Williams kryptisk, da han var gjest i ITVs "Loose Women".

Robbie avslørte i det samme intervjuet at kjæresten er klar for barn allerede nå, men at han selv vil vente på akkurat det.

- Hun vil ha barn med en gang, men vi trenger litt mer av å stå opp klokka 12.30, legge oss klokka fire om natten - og bare kose oss, sa Robbie.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: - Jeg tenkte bare: "ikke gråt"