GLEMBAR: The Daily Mail kaller Robbie Williams nye sang forglemmelig, og beskriver sangeren som vill i blikket og dryppende i svette. Foto: AP
GLEMBAR: The Daily Mail kaller Robbie Williams nye sang forglemmelig, og beskriver sangeren som vill i blikket og dryppende i svette. Foto: APVis mer

Robbie får totalslakt

- Forglemmelig, vill i blikket og dryppende i svette...

SEHER.NO: Da Robbie Williams (35) hadde sin første liveopptreden i Storbritannia på tre år, gikk alt skeis.

Etter avtale med Simon Cowell skulle Williams opptre på britiske "X Factor" søndagskveld, med sin nye singel "Bodies". Etter tre år borte fra scenen var forventningene skyhøye. Dessverre gikk ikke ting like bra som forventet.

Opptredenen til "Angels"-sangeren blir kritisert i øst og vest. The Daily Mail beskriver sangeren som vill i blikket og dryppende i svette. Videre kaller de hans nye sang "forglemmelig", og de hevder at han ikke ligner på den superstjernen han en gang var.

Popstjernen forteller til BBC at en teknisk feil bak scenen ødela for ham.

- Jeg vet ikke om du noen gang har opptrådt foran 10 millioner mennesker som sitter klar til å dømme deg. La meg fortelle deg, hvis døren mellom deg og dem ikke åpner seg, så er det nok til å sette deg ut.

Alt i alt var Robbie selv ganske fornøyd med opptredenen.

- Jeg kunne føle kjærligheten fra publikum i rommet. Det var elektrisk. Som tre år med angst som bare forsvant ut av kroppen min.

Heldigvis for Robbie har han en god støttespiller på hjemmebane, kjæresten Ayda Field (30).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg var nær døden