<strong>KJIP BRYLLUPSGAVE:</strong> Sanger Michael Bublé giftet seg med den argentinske superstjernen Luisiana Lopilato i Buenos Aires den 31. mars. Mens de feiret giftermålet utenfor storbyen, ble huset deres robbet... Foto: All Over Press
KJIP BRYLLUPSGAVE: Sanger Michael Bublé giftet seg med den argentinske superstjernen Luisiana Lopilato i Buenos Aires den 31. mars. Mens de feiret giftermålet utenfor storbyen, ble huset deres robbet... Foto: All Over Press Vis mer

Robbet under bryllupsfeiringen

De frekke tyvene brøt seg inn mens paret feiret utenbys...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den kanadiske artisten Michael Bublé (35) giftet seg torsdag med den argentinske modellen og skuespilleren Lusiana Lopilato (23).

Men bryllupsfeiringen ble ikke bare romantisk for paret, som har vært forlovet siden november 2009. Mens de to turtelduene befant seg på en resort utenfor Argentinas hovedstad Buenos Aires etter den offentlige vielsen, ble nemlig parets hjem robbet! Det melder TMZ.

Brudens foreldre og bror snakket med politiet før det nygifte paret rakk å komme seg hjem fra bryllupsfeiringen.

Innbruddstyvene skal ha dekket til overvåkningskameraene på eiendommen og kuttet ledningene til alarmsystemet før de brøt seg inn. Det er fortsatt uklart hva slags tyvegods de fikk med seg fra huset, skriver TMZ. 

- Jeg vil ikke la dette ødelegge den lykkeligste dagen i livet mitt, uttalte bruden til lokale journalister etter å ha blitt informert om innbruddet. 

Ifølge Daily Mail skal paret gifte seg én gang til, denne gangen i Bublés hjemland Canada. Det doble bryllupsvalget er visstnok gjort for at begges slekt og familier skal få med seg giftermålet. La oss håpe at den neste vielsen ikke følges av en lignende opplevelse...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi var egentlig aldri gift

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer