Dorthe Skappel:

Robbet på 17. mai

- Jævlig kjipt.

ROBBET: Dorthe Skappel var på tur da eiendelene forsvant. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ROBBET: Dorthe Skappel var på tur da eiendelene forsvant. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Ikke helt slik jeg hadde sett for meg at nasjonaldagen skulle bli».

Torsdag skriver TV-profil Dorthe Skappel (59) på Instagram at hun ble robbet i Barcelona og at hun ble frastjålet alt hun hadde.

«Borte vekk var pass, bankkort, førerkort og mobil samt strikketøy og personlige gjenstander. Har brukt to dager på politistasjoner i inn- og utland,» skriver hun.

Videre påpeker Skappel at hun allerede har fått ny mobil av TV 2 og at hun derfor ikke føler seg like amputert lenger.

«Helt utrolig hvor mye av livet som finnes i denne lille dingsen. Så nå gjenstår bare runden med å få tilbake førerkort, kredittkort og pass», fortsetter hun.

Det er som kjent lang ventetid på pass for tiden. Skappel skriver at hun er glad hun ikke skal utenlands igjen med det første.

TYV: Vegard Harm er gjest på «Kåss til Kvelds» der forteller han om da daten stjal mobiltelefonen hans. Video: NRK Vis mer

- Helt utrolig

Til Dagbladet beskriver hun hendelsen som jævlig kjip.

- Satt på café med Jon (ektemannen journ.anm), og hadde egentlig full kontroll på bagen, som lå mellom oss. Det verste var at cafeen hadde overvåkingskamera, så vi fikk etterpå se hva som faktisk hadde skjedd. Én mann satt rett bak oss, og så kom det en annen inn etterpå. De to samarbeidet, og klarte snike til seg bagen uten at vi registrerte det, forteller hun.

Videre forklarer TV-profilen at alt av penger, pass, kredittkort, førerkort, og adgangskort til jobb - og telefon ble borte.

- Det er helt utrolig. Jeg trodde vi hadde full kontroll, vi holdt nesten på den bagen. Men all ære til TV 2, som skaffet meg ny telefon i løpet av et døgn - og hjalp meg med å stenge alle kort.

LES OGSÅ: Legger seg flat etter grotesk spøk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer