Robbet Annas hus

Dagen etter at Anna Nicole ble funnet død forandret eks-kjæresten låsene på døra til huset hennes. Nå hevder han at det er hans.

ANNAS VILLA: Det er full krangel om hvem som eier Anna Nicoles hus på Bahamas. Foto: Scanpix
ANNAS VILLA: Det er full krangel om hvem som eier Anna Nicoles hus på Bahamas. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Robbet!


SEHER.NO:  Allerede før Playboymodellen - som døde torsdag - var begravet, tok eks-kjæresten  Ben Thompson seg inn i hennes hus.


Før Anna Nicole Smith døde saksøkte hun Thompson, og saken skulle opp i retten 26. februar. Anna Nicole mente hun hadde fått huset av eks'en mens han mener at hun kun lånte det.


Da Smith plutselig døde torsdag, fikk Thompson derfor hjelp av politiet til å skifte låsene på villaen hennes i Bahamas.  LES HER: Det tragiske dødsfallet til Anna Nicole Smith


Howard K. Stern (38), Anna Nicoles advokat og kjæreste, byttet søndag ut låsene igjen og befinner seg nå i huset sammen med Annas fem måneder gamle datter Dannielynn.


HVEM ER FAR TIL BARNET?: Det mangler ikke kandidater...

Sterns talsmann Wayne Munroe hevder ifølge CNN at det er Stern som eier huset og sier han vil anmelde politiet for innbrudd etter at datautstyr, klær, smykker og malerier er fjernet fra villaen.


 LES OGSÅ: Begraves ved siden av Marilyn


Hushjelpen er også blitt avhørt av myndighetene - mot sin vilje, hevder Munroe ifølge CNN.

- Akkurat nå er Howard veldig glad for å være gjenforent med Dannielynn, men samtidig er han veldig sint for at noen har brutt seg inn i Annas bolig, sier Sterns talsperson.


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer