Foto: Pa Photos
Foto: Pa PhotosVis mer

Rob og Blac ønsker seg flere barn

Allerede før deres første felles barn er født planlegger Rob og Blac familieforøkelse.

SEOGHØR.NO: Det har vært en virvelvind romanse for Rob Kardashian (29) og Blac Chyna (28).

Etter bare tre måneder som kjærester avslørte duoen i april at de hadde forlovet seg, og en måned senere kom nyheten om at de venter sitt første barn sammen også.

Men selv om turtelduene ikke har vært kjærester ett helt år en gang enda, så er de i full gang med å planlegge en stor familie sammen.

I tillegg til babyen paret venter i høst, har Chyna sønnen King Cairo (3 1/2).

- Rob vil at jeg skal ha rundt fire barn til eller noe sånn, avslører Blac i en live Facebook-chat onsdag, ifølge UsWeekly.com

- Tre til, så fire totalt. Pluss King, så da blir det fem, utdyper Rob.

Y'all Know That I Don't Play

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Saken fortsetter under bildet. 

Venter med bryllup

Deretter skryter TV-stjernen av sin egen mor, Kris Jenner (60), som har født barna Kourtney (37), Kim (35), Khloe (32), Kendall (20) og Kylie (19), i tillegg til seg selv.

- Det var det min mor gjorde. Hun fikk fem barn og fødte dem alle sammen naturlig. Og se på moren min. Hun ser fantastisk ut!

Blac, som har sønnen King med rapperen Tyga (26) som i dag er kjæreste med Robs søster Kylie, sier seg enig i utsagnet hans.

- Ja, din mor ser strålende ut!

Saken fortsetter under bildet.

RESERVEFAR: Her koser Rob seg med forlovedens sønn King i Legoland i Los Angeles. Snart blir han selv pappa for første gang.   Foto: Splash News
RESERVEFAR: Her koser Rob seg med forlovedens sønn King i Legoland i Los Angeles. Snart blir han selv pappa for første gang. Foto: Splash News Vis mer

I Facebook-videoen forteller paret også at de vil vente med å gifte seg til barnet er født.

- Hvis det hadde vært opp til Rob, så hadde vi gjort det for lenge, lenge siden allerede, deler Chyna, ifølge nettstedet.

Dette bekrefter Rob samtidig som han sier at han forstår at «alle kvinner fortjener å ha et nydelig bryllup».

Den tidligere stripperen Blac innrømmer også at hun ønsker å kunne drikke alkohol i sitt eget bryllup og at hun vil kvitte seg med babyvekten før hun skal stå brud, skriver UsWeekly.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR GJENG: Rob og Chyna spiser lunsj i Beverly Hills med Robs berømte storesøster Kim Kardashian. Foto: wenn.com
POPULÆR GJENG: Rob og Chyna spiser lunsj i Beverly Hills med Robs berømte storesøster Kim Kardashian. Foto: wenn.com Vis mer

Gleder seg til familielivet

Den vordende pappaen Rob, som i lang tid har slitt med depresjon og overvekt, er i ekstase over å skulle starte sin egen familie med kjæresten.

- Rob er lykkeligere enn noen gang tidligere. Han synes endelig livet er spennende igjen. Han var en morsom fyr før, og nå begynner han å bli seg selv igjen, sa en kilde til People nylig.

Blac, hvis egentlige navn er Angela Renée White, er svært lykkelig over å ha fått en flott diamantringen på fingeren, og hun ser frem til å bytte navn.

Ohhhhhh Roberttttttt @robkardashian

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

- Hun er mer enn glad, hun er i ekstase! Snart er hun Angela Kardashian, delte en representant for den tidligere stripperen til People i april.  LES OGSÅ: Khloe Kardashian avslørte krefthemmelighet