Rob og Blac Chyna avslørte kjønnet på babyen

Kjendisparet kom med en stor nyhet under premieren av deres nye realityserie «Rob & Chyna».

STORE NYHETER: Rob Kardashian og Blac Chyna blir snart foreldre, og nå vet de også om Blacs sønn, King Cairo, får en lillebror eller søster.  Foto: Zuma Press
STORE NYHETER: Rob Kardashian og Blac Chyna blir snart foreldre, og nå vet de også om Blacs sønn, King Cairo, får en lillebror eller søster. Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Romansen mellom realitystjernen Rob Kardashian (29) og modell Blac Chyna (28) har vært svært turbulent.

Det var etter kun tre måneder som kjærester, at duoen avslørte i april at de hadde forlovet seg, og kun en måned senere kom nyheten om at de venter sitt første barn sammen også.

Søndag var det premiere av deres nye realityserie «Rob & Chyna» i USA, der man får et innblikk i deres liv sammen. 

Under første episode hadde de også en avsløring å komme med - nemlig kjønnet på babyen deres.

Ifølge nettstedet People.com røpet paret at de venter turtelduene en jente, til tross for at Blacs far, Eric Holland, i juni hevdet at de skal få en gutt.

Rob klarte imidlertid ikke å skjule skuffelsen, ettersom han selv håpet at han skulle få en sønn. 

- Det er et følsomt øyeblikk. At jeg ønsker en gutt, er definitivt noe jeg har arvet fra faren min, men jeg er sikker på at jeg kommer til å få det samme forholdet med datteren min som jeg hadde med pappa. Jeg er bare glad for at babyen er frisk og jeg kommer til å bli glad for at det er en jente, sa han, ifølge E! News. 

Saken fortsetter nedenfor.

OMTALT FORHOLD: Det har gått svært fort i svingene i forholdet mellom Rob og Blac. Etter kun ni måneder som kjærester er de både forlovet og får snart barn sammen.  Foto: Pa Photos
OMTALT FORHOLD: Det har gått svært fort i svingene i forholdet mellom Rob og Blac. Etter kun ni måneder som kjærester er de både forlovet og får snart barn sammen. Foto: Pa Photos Vis mer

Ønsker seg flere barn

Mens dette blir Robs første barn, så har Blac allerede sønnen King Cairo (3) fra forholdet til rapperen Tyga (26). Han er i dag kjæreste med Robs halvsøster Kylie Jenner (19).

Selv om Rob og Blac kun har vært et par siden januar i år, har de allerede store planer for fremtiden sin sammen.

- Rob vil at jeg skal ha rundt fire barn til eller noe sånn, avsløret Blac i en live Facebook-chat i midten av august, ifølge UsWeekly.com. 

- Tre til, så fire totalt. Pluss King, så da blir det fem, utdypet Rob.

Den vordende pappaen, som i lang tid har slitt med depresjon og overvekt, er overlykkelig over å starte familie med forloveden.

- Rob er lykkeligere enn noen gang. Han synes endelig livet er spennende igjen. Han var en morsom fyr før, og nå begynner han å bli seg selv igjen, sa nylig en kilde til People.

Saken fortsetter nedenfor.

BLIR STOREBROR: Blac Chyna har sønnen King Cairo med eks-forloveden Tyga. Nå blir den søte treåringen snart storebror til en liten jente.  Foto: Splash News
BLIR STOREBROR: Blac Chyna har sønnen King Cairo med eks-forloveden Tyga. Nå blir den søte treåringen snart storebror til en liten jente. Foto: Splash News Vis mer

Innviklet familieforhold

Blac Chynas forhold til Rob førte først til gnisninger innad i den berømte «Keeping up with the Kardashians»-familien.

Årsaken er hennes tidligere forhold med Tyga, fordi han nå er i et forhold med Kylie. 

Etter at det ble kjent at Robert og Blac Chyna skal bli foreldre, skal imidlertid Kim Kardashian (35) og resten av hennes familie ha tatt svigerinnen inn i varmen.

LES OGSÅ: Ble rammet av blodkreft etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer