Rob Kardashian og Blac Chyna:

Rob legger seg flat overfor forloveden

- Jeg beklager, og jeg søker hjelp for problemene mine.

TURBULENT: Denne helgen ble det slutt mellom kjendisparet Rob Kardashian og Blac Chyna. Nå virker det imidlertid som at stemningen er bedre mellom dem. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Denne helgen ble det slutt mellom kjendisparet Rob Kardashian og Blac Chyna. Nå virker det imidlertid som at stemningen er bedre mellom dem. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I helgen ble Rob Kardashian (29) og Blac Chynas (28) følgere på sosiale medier vitne til et heftig brudd mellom de to etter at Blacs Instagram-konto angivelig ble hacket.

På det sosiale mediet Snapchat publiserte Rob en rekke videosnutter der han fortalte at forloveden hadde forlatt ham.

I videoene vandret han rundt i parets hus og viste frem de tomme rommene, og påstod at Blac tok med seg møbler, gjenstander og mat da hun flyttet ut sammen med parets lille datter, Dream (1 mnd).

Det som virket som en dramatisk avbrutt forlovelse - en drøy måned etter at deres første barn ble født - ser nå ut til å ha roet seg.

Vil bli bedre for datterens skyld

Sammen med et bilde av ham selv sammen med Blac Chyna, legger han seg flat overfor forloveden via et innlegg på Instagram.

«Denne helgen var jeg på et emosjonelt dårlig sted og jeg gjorde noen ting som var pinlig overfor meg selv og min familie. Jeg beklager og jeg søker hjelp for å håndtere mine feil/problemer. Vær så snill og be for meg, og jeg er lei meg, @blacchyna. Du er en fantastisk mor for våre barn og jeg elsker deg», skrev han mandag kveld (norsk tid).

Like etter delte han også et bilde av datteren Dream med følgende tekst:

«Jeg skal bli bedre for deg, Dream. Du er livet mitt og du ga meg en ny start for å bli bedre. Jeg elsker deg.»

Turbulent forhold

Kun én time etter Kardashians Instagram-innlegg, beviste Chyna at hun tydeligvis har godtatt unnskyldningen hans. Med kun et enkelt hjertesymbol, delte hun forlovedens sårbare unnskyldning på sin egen profil på det sosiale mediet.

Dette er imidlertid ikke første gang det har vært turbulent mellom dem. Selv om det er under ett år siden de ble et par, har forholdet flere ganger blitt satt på prøve. Det har fansen blant annet vært vitne til gjennom reality-serien «Rob & Chyna».

Saken fortsetter nedenfor.

AV-OG-PÅ: Gjennom reality-serien «Rob & Chyna» har seerne vært vitne til parets mange opp-og-nedturer. Foto: 
AV-OG-PÅ: Gjennom reality-serien «Rob & Chyna» har seerne vært vitne til parets mange opp-og-nedturer. Foto:  Vis mer

Kun tre måneder etter at de ble et par i januar, avslørte duoen at de hadde forlovet seg.

Måneden etter kom de med nok en sjokknyhet, nemlig at de ventet sitt første barn sammen.

Rob Kardashians forhold med den tidligere stripperen førte først til gnisninger innad i den berømte reality-familien.

Årsaken er nemlig at Blac Chyna tidligere var forlovet med rapperen Tyga (26), som i dag er i et forhold med Kylie Jenner (19) - Robs halvsøster.

LES OGSÅ: Blac Chyna hevder Instagram-profilen ble hacket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer