Rob Kardashians nye kjæreste ble arrestert

Det spørs om Blac Chynas nyeste påfunn havner i god jord hos svigermor Kris Jenner...

SEOGHØR.NO: Denne uken ble det fullt kaos i Kardashian/Jenner-familien, da det ble kjent at Rob Kardashian (28) angivelig skal ha falt for modellen Blac Chyna (27).

Årsaken bak rabalderet er at 27-åringen er eks-forloveden til rapperen Tyga (26), som er Kylie Jenner (18) sin av-og-på-kjæreste. 

Nå har familien imidlertid en ekstra grunn til bekymring. Ifølge nettstedet TMZ ble nemlig modellen, som tidligere jobbet som stripper, arrestert på flyplassen Austin-Bergstrom International Airport i Texas.

Robs nye flamme skal ha vakt oppsikt etter hun var tydelig beruset og skapte uro på flyplassen da hun mellomlandet i Texas på vei til London.

- Hun begynte å bråke da hun mellomlandet på flyplassen. Hun stormet gjennom flyplassen og ropte stygge banneord til de ansatte på flyet, skal politiet ha fortalt TMZ.

Da politiet bestemte seg for å arrestere 27-åringen, fant de i tillegg ut at hun oppbevarte en liten mengde ulovlig narkotiske stoffer. 

Saken fortsetter under bildet

ARRESTERT: Her er Blac Chyna på flyplassen i Los Angeles, på vei til London. Kort tid etter dette bildet ble tatt, ble hun arrestert under en mellomlanding i Texas.  Foto: Splash News
ARRESTERT: Her er Blac Chyna på flyplassen i Los Angeles, på vei til London. Kort tid etter dette bildet ble tatt, ble hun arrestert under en mellomlanding i Texas. Foto: Splash News Vis mer

Viste seg sammen

Det var tidlig denne uken at Blac Chyna, som har sønnen King Cairo (3) med Tyga, delte et bilde på Instagram med en arm tett rundt seg. Amerikanske medier fant fort ut at den tatoverte armen tilhører realitystjernen Rob Kardashian.

Kun to dager etter ble det nye paret fotografert sammen for første gang, da turtelduene var ute på kjøretur i Robs Bentley. 28-åringen, som har holdt en svært lav profil den siste tiden, viste seg med langt skjegg og en smal bart.

Ifølge People ble de observert på vei til Kris Jenners (60) hjem i Calabasas, California.

TATT PÅ FERSKEN: Denne uken ble Blac Chyna og Rob Kardashian observert sammen for første gang.
 Foto: Splash News
TATT PÅ FERSKEN: Denne uken ble Blac Chyna og Rob Kardashian observert sammen for første gang. Foto: Splash News Vis mer

Blac Chyna og Tyga var forlovet, men gikk fra hverandre i 2014. Det tok ikke lang tid før rapperen forelsket seg i åtte år yngre Kylie, noe som ikke falt i god jord hos eksen. 

Det ble dermed full krig mellom Kylie og Blac Chyna i sosiale medier - og flere i Kardashian-klanen hektet seg fort på dramaet.

Robs yngste halvsøster skal være rasende over forholdet mellom ham og Blac Chyna.

- Kylie er rasende. Hun er skuffet og kan ikke forstå hvordan noen i familien kunne dolke henne i ryggen på den måten, sa en kilde til nettsiden People nylig.

Tyga har på sin side valgt å reagere på en nøktern måte etter at det noe kontroversielle forholdet ble kjent.

- Alle fortjener å være lykkelige, lød svaret hans da han ble spurt ut av E!News onsdag.

ÅTTE ÅR MELLOM DEM: Kylie Jenner (18) og Tyga (26) har det siste året hatt et turbulent av-og-påforhold.  Foto: Splash News
ÅTTE ÅR MELLOM DEM: Kylie Jenner (18) og Tyga (26) har det siste året hatt et turbulent av-og-påforhold. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Robert Kardashian kobles til Tygas eks