Rob Kardashian:

Rob Kardashian overrasket på Snapchat

- Han fokuserer på Dream og på å være en god far for henne.

TILBAKE I RAMPELYSET?: Rob Kardashian har holdt en relativt lav profil etter at han og forloveden Blac Chyna (bak t.v.) gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix
TILBAKE I RAMPELYSET?: Rob Kardashian har holdt en relativt lav profil etter at han og forloveden Blac Chyna (bak t.v.) gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen Rob Kardashian (31) har gått gjennom en tung periode etter det dramatiske bruddet med forloveden Blac Chyna (29).

I fjor ble han utestengt fra Instagram etter at han hengte ut eksen på bildedelingstjenesten. Han hevdet blant annet at hun hadde hadde vært utro mot ham og at hun skal ha alkohol- og rusproblemer.

Siden den gang har Rob holdt en lav profil i sosiale medier.

I helgen, i forbindelse med at han fylte 31 år, delte han imidlertid flere bilder og videoer på Snapchat av seg selv og datteren Dream (1).

Saken fortsetter nedenfor.

FAR OG DATTER: Rob Kardashian delte et søtt bilde av seg selv og datteren Dream på bursdagen sin. Foto: Skjermdump
FAR OG DATTER: Rob Kardashian delte et søtt bilde av seg selv og datteren Dream på bursdagen sin. Foto: Skjermdump Vis mer

31-åringen delte også flere bilder av den søte ettåringen på Twitter.

«Gratulerer med dagen til meg», skrev han til et av bildene.

Han har også delt flere av gratulasjonene han fikk fra sine berømte familiemedlemmer, deriblant moren Kris Jenner (62) og søsteren Kim Kardashian (37).

«Gratulerer med dagen til min bror, Rob!!! Jeg elsker deg så mye og jeg ønsker deg all lykke i verden! Jeg elsker å oppdra barna våre sammen, du er den beste pappaen og vennen. Gleder meg til å feire deg i dag», skrev Kim.

Saken fortsetter nedenfor.

Finner glede i datteren

Ifølge flere kilder er Dream det største lyspunktet i Robs liv.

- Han er kun opptatt av datteren Dream og ser ikke ut til å glede seg over noe annet, har en kilde fortalt til People.

For et år siden ble Rob diagnostisert med diabetes type 2, så den siste tiden har han prøvd å forbedre helsen sin.

- Han har det fint og tilbringer mye tid med familien, noe som er veldig godt for ham. De har mye sympati for Rob - han falt hardt for Chyna. Han fokuserer på Dream og på å være en god far for henne. Dream elsker Rob, sier en kilde til People.

Saksøkte eksen

Det er nesten et år siden det stormet som verst rundt Rob og eksen Blac Chyna. Han delte nakenbilder av henne i sosiale medier, og rettet altså grove anklager mot henne, om blant annet misbruk av rusmidler - og utroskap .

Rob har i senere tid gått til sak mot sin tidligere forlovede, og har anklaget henne for mishandling.

Ifølge People kom det i september frem i rettsdokumenter at tobarnsmoren angivelig skal ha slått Rob i ansiktet og forsøkt å kvele ham med en iphone-lader i desember 2016.

Saken fortsetter nedenfor.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Han påstår også at hun i forkant av hendelsen lekte med våpenet hans mens hun hadde en Facetime-samtale med Robs venner, før hun senere samme kveld endte med å jage ham og slå ham gjentatte ganger i hodet og ansiktet.

I saksdokumentene skal «Keeping up with the Kardashian»-stjernen også påstå at han pådro seg skader i nakken som et resultat av Chynas angrep.

Flere kilder nær Kardashian-familien har uttalt at mamma Kris Jenner (62) og resten av familien står bak Rob i skittentøyvasken, og mye kan tyde på at dette stemmer.

Fikk ny kjæreste

I sommer svirret for øvrig rykter om at Blac og Rob hadde funnet tilbake til hverandre igjen, men dette ble avkreftet at flere av Robs venner.

I senere tid har Blac fått ny kjæreste, den 18 år gamle rapperen Jay Bradley, kjent under artistnavnet YBN Almighty Jay.

Hun bekreftet romansen i starten av mars, og nylig ble duoen avbildet sammen.

Rapperen delte et av paparazzibildene på Instagram, der det kom fram at bildene ble tatt da paret var på vei inn på et Sheraton-hotell sammen.

- Happy ending? skrev rapperen megetsigende til bildet.

LES OGSÅ: «Alle» ler av Ben Afflecks tatovering