Rob Kardashian overrasket fans og presse

Den nyforlovede TV-stjernen fikk tilskuerne til å gni seg i øynene.

ENDELIG LYKKELIG: Rob Kardashians liv har forandret seg drastisk etter at han ble sammen med Blac Chyna. I løpet av få måneder har han forlovet seg, gått ned mange kilo og er oftere og oftere å se ute blant folk igjen. Tirsdag tok han steget ned den røde løperen for å støtte sin gravide kjæreste på hennes event. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG LYKKELIG: Rob Kardashians liv har forandret seg drastisk etter at han ble sammen med Blac Chyna. I løpet av få måneder har han forlovet seg, gått ned mange kilo og er oftere og oftere å se ute blant folk igjen. Tirsdag tok han steget ned den røde løperen for å støtte sin gravide kjæreste på hennes event. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Fredag kom nyheten om at de nyforlovede turtelduene Rob Kardashian (29) og Blac Chyna (28) venter sitt første barn sammen.

Det skapte sjokkbølger i Kardashian-familien da forholdet mellom duoen ble kjent i januar.

Chyna er nemlig eks-forloveden til rapperen Tyga (26) som er kjæreste med Robs lillesøster, Kylie Jenner (18). Og kjærlighetsforholdet mellom dem skapte derfor først stor splid i familien siden Rob hadde blitt sammen med «fienden».

Tyga og Blac gikk fra hverandre i 2014, og har sønnen King Cairo Stevenson (3) sammen.

Men det er ingen tvil om at ettbarnsmoren, som egentlig heter Angela Renée White, har hatt en positiv innvirkning på livet til Rob.

Saken fortsetter under bildet.

I GODLAGET: Rob Kardashian tok seg også tid til å snakke med den oppmøtte pressen. Foto: NTB Scanpix
I GODLAGET: Rob Kardashian tok seg også tid til å snakke med den oppmøtte pressen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har fått selvtilliten tilbake

I lang tid før kjærligheten begynte å blomstre mellom duoen, hadde han nemlig minimal kontakt med familien - og nektet å ta del i TV-programmet «Keeping Up With the Kardashians».

TV-stjernen var dypt deprimert, gikk drastisk opp i vekt og viste seg sjelden utenfor husets fire vegger.

Dette satte Chyna en stopper for. Ikke bare har hun klart å lure frem Robs smil, men hun har også fått ham til å begynne å trene igjen og begravet stridsøksen med familien hans.

- Jeg forelsket meg i henne umiddelbart, fordi hun er en så fantastisk mor og nå ser jeg frem til å stifte familie med henne! Takk Chy, for alt du gjør for meg, skrev Rob som en kjærlighetserklæring på Instagram nylig.

MOR OG SØNN: Her er Rob på rød løper sammen med sin mor, Kris Jenner, i 2013.  Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Her er Rob på rød løper sammen med sin mor, Kris Jenner, i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og nå er tydeligvis realitystjernen så trygg på seg selv igjen at han tirsdag valgte å stille opp for forloveden da hun lanserte den nye appen «Chymoji» på Hard Rock Cafe i Hollywood.

Hånd i hånd med sin kjære, og med et stort smil om munnen, gikk Rob ned den røde løperen foran presse og fans.

Sist gang han TV-stjernen stilte offisielt opp på denne måten var på et event i Las Vegas 25. mai 2013, ifølge UsWeekly.com.

- Selvtilliten hans var knust i så lang tid, så at denne flotte jenta dukket opp og kastet seg over ham har gitt ham en ny lyst på livet, sa en kilde nylig til nettstedet.

Blac åpnet seg også om graviditeten.

- Jeg føler meg fantastisk. Og velsignet. Heldigvis har jeg ikke hatt lyst på noe merkelige ting innen mat foreløpig, noe som er ganske merkelig, fortalte hun til E!News.com.

Tirsdag kveld viste han sin støtte til Blac, og selv om Rob var i strålende humør skal all oppmerksomheten også ha gjort ham tydelig sliten.

- Han satte seg ned og tørket seg i øynene veldig ofte, sier et øyenvitne til UsWeekly.

INNVIKLET FAMILEFORHOLD: Kylie Jenner (her som ung) og Rob er stemor og stefar til samme barn. Nå blir de også henholdsvis pappa og tante til et nytt barn. Her er søsknene sammen med moren Kris Jenner for mange år siden. Foto: NTB Scanpix
INNVIKLET FAMILEFORHOLD: Kylie Jenner (her som ung) og Rob er stemor og stefar til samme barn. Nå blir de også henholdsvis pappa og tante til et nytt barn. Her er søsknene sammen med moren Kris Jenner for mange år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian viste frem drømmekroppen