VÅGET SEG UT: Det påståtte nye kjæresteparet Rob Kardashian og Blac Chyna ble fotografert sammen ute i offentligheten denne uken. Duoen ble sett mens de kjørte i Robs Bentley i Los Angeles, angivelig på vei hjem til Kris Jenner.  Foto: Splash News
VÅGET SEG UT: Det påståtte nye kjæresteparet Rob Kardashian og Blac Chyna ble fotografert sammen ute i offentligheten denne uken. Duoen ble sett mens de kjørte i Robs Bentley i Los Angeles, angivelig på vei hjem til Kris Jenner. Foto: Splash News Vis mer

Rob Kardashian og Blac Chyna viste seg sammen for første gang

Duoen fyrer opp under romanseryktene med familiebesøk og styrketrening.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det ble full storm i Kardashian-/ Jenner-familien da modellen Blac Chyna (27) la ut et bilde av seg selv og Rob Kardashian (28) i het omfavnelse på Instagram.

I etterkant har Rob fyrt opp under romanseryktene med et kryptisk paparazzibilde av ettbarnsmoren som bærer på et barnesete.

Og onsdag ble de to fotografert sammen for første gang, da duoen var ute på kjøretur i Robs svindyre Bentley. 28-åringen, som har holdt en svært lav profil den siste tiden, viste seg med langt skjegg og en smal bart.

Ifølge People ble de observert på vei til Kris Jenners (60) hjem i Calabasas, California.

Saken fortsetter under bildene.

SKJEGGETE OG SLANKERE: Amerikanske medier påpeker at Rob Kardashian tilsynelatende har gått ned litt i vekt, i tillegg til å anlegge skjegg den siste tiden. Onsdag ble han og Blac Chyna fotografert sammen (bildene). Foto: Splash News
SKJEGGETE OG SLANKERE: Amerikanske medier påpeker at Rob Kardashian tilsynelatende har gått ned litt i vekt, i tillegg til å anlegge skjegg den siste tiden. Onsdag ble han og Blac Chyna fotografert sammen (bildene). Foto: Splash News Vis mer

Familiefeide

At Blac Chyna allerede skal ha besøkt «svigermor», kan virke overraskende. Hun er nemlig eksen til rapperen Tyga (26), som nå har et av-og-på-forhold med Kylie Jenner (18).

Blac Chyna og Tyga var forlovet og fikk sønnen King Cairo Stevenson (3) sammen, men gikk fra hverandre i 2014. Det tok ikke lang tid før rapperen forelsket seg i åtte år yngre Kylie, noe som ikke falt i god jord hos eksen. 

Det ble dermed full krig mellom Kylie og Blac Chyna i sosiale medier - og flere i Kardashian-klanen hektet seg fort på dramaet.

Nå skal Robs yngste halvsøster være rasende over forholdet mellom ham og Blac Chyna.

- Kylie er rasende. Hun er skuffet og kan ikke forstå hvordan noen i familien kunne dolke henne i ryggen på den måten, sa en kilde til nettsiden People nylig.

Saken fortsetter under bildene.

FAMILIEDRAMA: Robs lillesøster Kylie skal være svært misfornøyd med brorens kontakt med Blac Chyna, som tidligere var sammen med hennes kjæreste Tyga (bildet t.v). Blac Chyna (midten t.h) har tidligere hatt mye kontakt med Kim Kardashian (ytterst t.h) - her er de to sammen med Kourtney høsten 2013.  Foto: NTB Scanpix
FAMILIEDRAMA: Robs lillesøster Kylie skal være svært misfornøyd med brorens kontakt med Blac Chyna, som tidligere var sammen med hennes kjæreste Tyga (bildet t.v). Blac Chyna (midten t.h) har tidligere hatt mye kontakt med Kim Kardashian (ytterst t.h) - her er de to sammen med Kourtney høsten 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tyga har på sin side valgt å reagere på en nøktern måte etter at det noe kontroversielle forholdet ble kjent.

- Alle fortjener å være lykkelige, lød svaret hans da han ble spurt ut av E!News onsdag.

Ifølge E!News skal Robs berømte familie imidlertid være bekymret for at Blac Chyna utnytter den sårbare fysiske og psykiske situasjonen hans. Ved juletider ble 28-åringen, som har vært langt nede på grunn av depresjon, diagnostisert med diabetes.

Løfter vekter

I tillegg til å forlate huset for å besøke Kris Jenner, skal Rob Kardashian og Blac Chyna torsdag ha tatt en styrkeøkt sammen på et treningsstudio.

Rob, som i lang tid har slitt med overvekt, delte et bilde på Instagram som ifølge TMZ er tatt av Blac Chyna.

Saken fortsetter nedenfor.

På Instagram-bildet ligger Rob på en benk og tar benkpress med vektstang, mens han tilsynelatende får hjelp av en personlig trener.

Ifølge UsWeekly ser realitystjernen slankere ut enn tidligere på de ferske bildene. Nettstedet skriver at det er Blac Chyna som endelig har fått 28-åringen til å ta helsen sin alvorlig.

Saken fortsetter under bildene.

KLAR FOR COMEBACK?: Ifølge UsWeekly vil Blac Chyna hjelpe Rob Kardashian med å bli slank igjen og tre inn i rampelyset etter flere år i skyggen av sin berømte familie. Her er han med mamma Kris Jenner våren 2013, og med søsteren Kim nyttårsaften 2010. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR COMEBACK?: Ifølge UsWeekly vil Blac Chyna hjelpe Rob Kardashian med å bli slank igjen og tre inn i rampelyset etter flere år i skyggen av sin berømte familie. Her er han med mamma Kris Jenner våren 2013, og med søsteren Kim nyttårsaften 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chynas online personlige trener, Chris Jinna, røper overfor UsWeekly at hun har leid ham inn til å hjelpe Kardashian med å gjøre comeback.

Ifølge Jinna har hun bedt ham om å sette opp en kostholds- og treningsplan for «kjæresten» hennes.

- Hun spurte om noen tips til Rob, om å skaffe ham en kostholdsplan. Så jeg lagde en plan og sendte den til dem, sier den personlige treneren til nettstedet.

LES OGSÅ: - Liam Hemsworth har ikke fridd på nytt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer