Rob Kardashian:

Rob Kardashian kobles til realitystjerne

Men Kardashian-familien er ikke fornøyd med Robs nye flørt.

DATER: Om man skal tro kilden til People er Mehgan James og Rob Kardashian mer enn bare venner. Foto: NTB scanpix  
DATER: Om man skal tro kilden til People er Mehgan James og Rob Kardashian mer enn bare venner. Foto: NTB scanpix   Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det var i februar det ble kjent en gang for alle at realitystjernene Rob Kardashian (30) og Blac Chyna (29) avlyser bryllupet, og går hvert til sitt etter mye frem og tilbake.

Nå hevder en kilde til People at Rob har funnet seg en ny realitystjerne.

Ifølge kilden er det realitystjernen Mehgan James (26), kjent fra blant annet «Bad Girls Club» og «Basketball Wives LA», som nå har kapret Robs hjerte.

- Mehgan lever for dette øyeblikket. Mehgan har støttet Rob og hans business en stund nå. De har vært veldig nære venner i omtrent tre måneder.

- Familien er oppgitt

Men ifølge InTouch Weekly er ikke resten av Kardashian-familien fornøyd med Robs nyeste flørt.

- Mesteparten av Kardashian-familien er veldig oppgitt, fordi Mehgan er kjent for å være ute av kontroll og voldelig. Familien vil at Rob skal finne en jente som er snill og rolig, forteller en kilde til nettstedet.

Til nå skal Mehgan bare ha møtt Robs storesøster Khloe Kardashian (32).

- Resten av familien nekter å møte henne, sier kilden.

Blac Chyna alene i bursdagen til Robs bestemor. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Kilden forteller også at det kan virke som om stjernen er ivrig etter å bli kjent, ettersom hun for tiden er med på innspilling av nok en realityserie, «Marriage Boot Camp: Reality stars», med eksen.

Verken Rob eller Mehgan har foreløpig kommentert ryktene.

Turbulent forhold

Man skal lete lenge for å finne et par i disse dager som har vært like mye frem og tilbake som realitystjernene Blac Chyna og Rob Kardashian.

Realityparet har det siste året skapt store overskrifter med med sitt usikre forhold.

I desember vakte det oppsikt, da stjerneparet dokumenterte bruddet sitt på sosiale medier. En sint Rob la ut flere videoer på Snapchat der han fortalte at forloveden hadde gått fra ham.

Saken fortsetter under bildet.

OVER: Realityparet Rob Kardashian og Blac Chyna har hatt et turbulent forhold. De har vært av og på flere ganger, men nå er det slutt for godt. Foto: NTB scanpix 
OVER: Realityparet Rob Kardashian og Blac Chyna har hatt et turbulent forhold. De har vært av og på flere ganger, men nå er det slutt for godt. Foto: NTB scanpix  Vis mer

- Gått fra hverandre

Det hele ble beskyldt for å være et PR-stunt, og noen dager senere la Kardashian seg flat og ba Chyna om unnskyldning. De nybakte foreldrene skværet opp og var sammen igjen.

Men i februar meldte People at paret igjen hadde gått fra hverandre, og denne gangen skulle også forlovelsen ha blitt brutt.

- De har gått hver til sitt. Bryllupet er avlyst. De prøver begge å være voksne rundt det. Det var mye mindre dramatisk denne gangen, hevder en venn nær paret overfor magasinet.

Saken fortsetter under bildet.

AV OG PÅ: Det har vært et dramtisk forhold mellom Blac Chyna og Rob Kardashian. Foto: E!, NTB scanpix
AV OG PÅ: Det har vært et dramtisk forhold mellom Blac Chyna og Rob Kardashian. Foto: E!, NTB scanpix Vis mer

Bruddryktene kom fire måneder etter at de to TV-profilene og deres familier gledet seg over at de hadde fått sitt første barn sammen, den sjarmerende datteren Dream Renee Kardashian.

De to var ikke sjenerte med å vise frem den lille gledesprederen i sosiale medier, og la ofte ut bilder av sjarmtrollet som da tantebarnet til «Keeping up with Kardashians»-stjernene Kim, Kourtney, Khloé (Kardashian), Kendall og Kylie (Jenner).

BABYLYKKE: Rob og Chyna ble foreldre til lille Dream i fjor høst. Foto: Blac Chyna, Snapchat, NTB scanpix
BABYLYKKE: Rob og Chyna ble foreldre til lille Dream i fjor høst. Foto: Blac Chyna, Snapchat, NTB scanpix Vis mer

Gikk fort fremover i forholdet

Rob Kardashians forhold med den tidligere stripperen Blac Chyna førte også først til gnisninger innad i den berømte reality-familien.

Årsaken er nemlig at Blac Chyna tidligere var forlovet med rapperen Tyga (27), som den gang var i et forhold med Kylie Jenner (19) - Robs halvsøster.

Tyga og Blac har sønnen King Cairo sammen, og deler foreldreansvaret for den lille sjarmøren. Han er da per definisjon Kylie Jenners stesønn.

LES OGSÅ: Her blir Tiger Woods arrestert av politiet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer