Rob Kardashian hastet til sykehus

Den tidligere realitystjernen ble diagnosert med alvorlig sykdom.

SYKEHUS: Robert Kardashian skal fortsatt være innlagt på sykehuset, etter å ha blitt diagnosert med diabetes.
SYKEHUS: Robert Kardashian skal fortsatt være innlagt på sykehuset, etter å ha blitt diagnosert med diabetes. Vis mer

SEOGHØR.NO: Den yngste av Kardashian-barna, Robert Kardashian (28), har holdt seg langt unna «Keeping Up With The Kardashians» den siste tiden. 

Lenge har 28-åringen slitt med vektproblemer, og har følt seg usikker på å bli filmet, slik søsknene hans gjør. 

Nå har overvekten hans gjort ham syk. 

FØR: Slik så Robert Kardashian ut før han gikk opp i vekt. Her med Scott Disick.
FØR: Slik så Robert Kardashian ut før han gikk opp i vekt. Her med Scott Disick. Vis mer

- Robert hastet til sykehuset i helgen, etter å ha fortalte familien sin at han ikke følte seg bra. Og etter mange tester, viste det seg at Robert lider av diabetes. Han er fortsatt på sykehuset, skal en kilde ha sagt til TMZ. 

- Dette var virkelig en vekker for Robert, og nå vil han starte 2016 med en sunnere livsstil. 

I motsetning til sine søstre, har deres lillebror Rob, holdt seg så mye unna rampelyset som mulig. Sist han ble fotografert var i juni, da han gjorde ærender.

Mens Kim (35), Kourtney (37) og Khloe (32) er i vinden som aldri før, har lillebroren Rob nærmest vært som sunket i jorden siden 2013.

IDYLLEN SLO SPREKKER: I dette promobildet for Keeping Up With the Kardashians fra 2007 sitter en smilende Rob (øverst til venstre) sammen med familien. I dag er stemningen en helt annen.
IDYLLEN SLO SPREKKER: I dette promobildet for Keeping Up With the Kardashians fra 2007 sitter en smilende Rob (øverst til venstre) sammen med familien. I dag er stemningen en helt annen. Vis mer

Etter at han gikk drastisk opp i vekt, ble han dypt deprimert og nektet å stille opp i familiens TV-program «Keeping Up With the Kardashians».

Rob kuttet også kuttet kontakten med flere av familiemedlemmene.

Det skapte blant annet store overskrifter da han i fjor reiste hjem fra Kim og Kanyes bryllup før seremonien i det hele tatt hadde startet. Og han droppet også feiringen av 18-årsdagen til halvsøsteren Kylie.

LES OGSÅ: - Rob Kardashian ønsker å slå ned Scott