- Rob Kardashian får intens terapi

Kim Kardashian har gått sammen med sine kjente søstre for å få broren på beina igjen.

EN HJEPENDE HÅND: Lenge var det en isfront mellom Kim Kardashian og lillebroren Rob, men nå skal hun være iniativtakeren til å hjelpe ham å få tilbake livet sitt. Foto: Xposure
EN HJEPENDE HÅND: Lenge var det en isfront mellom Kim Kardashian og lillebroren Rob, men nå skal hun være iniativtakeren til å hjelpe ham å få tilbake livet sitt. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mens Kardashian-søstrene Kim (34), Kourtney (36) og Khloe (31) er i vinden som aldri før, har lillebroren Rob (28) nærmest vært som sunket i jorden siden 2013.

Etter at han gikk drastisk opp i vekt, ble han dypt deprimert og nektet å stille opp i familiens TV-program «Keeping Up With the Kardashians».

Rob kuttet også kuttet kontakten med flere av familiemedlemmene.

Det skapte blant annet store overskrifter da han i fjor reiste hjem fra Kim og Kanyes bryllup før seremonien i det hele tatt hadde startet. Og han droppet også feiringen av 18-årsdagen til halvsøsteren Kylie.

Saken fortsetter under bildet.

DEPRIMERT: Rob Kardashian har gått drastisk opp i vekt og har følt at familien har mobbet ham. Her returnerer han alene til Los Angeles fra Kim og Kanyes bryllup før de i det hele tatt hadde giftet seg.  Foto: Splash News/ All Over Press
DEPRIMERT: Rob Kardashian har gått drastisk opp i vekt og har følt at familien har mobbet ham. Her returnerer han alene til Los Angeles fra Kim og Kanyes bryllup før de i det hele tatt hadde giftet seg. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Avstanden mellom Rob og Kim ble ytterligere forverret da hun i begynnelsen av juli spøkte ved å si at broren ville vært tynn hvis han hadde brukt det livsfarlige narkotiske stoffet metamfetamin.

28-åringen skal ha svartnet fullstendig da han hørte hva storesøsteren hadde sagt og mange trodde derfor at en familiegjenforening aldri kom til å skje.

Men nå kan det se ut som om det har skjedd et mirakel.

Saken fortsetter under bildet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Rob (nr 2 fra venstre) samlet med alle søstrene, moren Kris Jenner og svogeren Scott Disick til en hyggelig kveld i 2006. Snart får vi kanskje se hele familien samlet slik igjen. Foto:  All Over Press
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Rob (nr 2 fra venstre) samlet med alle søstrene, moren Kris Jenner og svogeren Scott Disick til en hyggelig kveld i 2006. Snart får vi kanskje se hele familien samlet slik igjen. Foto: All Over Press Vis mer

Et vendepunkt har skjedd

I løpet av de siste ukene skal nemlig Rob ha gått inn for å jobbe med sine personlige problemer og mentale helse.

- Rob har gått gjennom veldig intense terapitimer hjemme, avslører en kilde til RaderOnline.com.

- Han kommer aldri til å delta i et «12 steg-program», for det er vanskelig å holde anonymt.

Det skal ifølge nettstedet være Kim, Kourtney og Khloe som har gått sammen for å hjelpe broren tilbake på beina igjen og gjenvinne selvtilliten.

- Jentene er fast bestemte på å hjelpe ham å gå ned i vekt for de mener overvekten hans er roten til hans største personlige problemer, sier kilden.

Å bli sunn igjen skal være både søstrene og Robs første mål, og han er allerede godt i gang med sin nye livsstil.

14. august la Kim ut en melding på Twitter for å vise verden at broren virkelig er dedikert til å komme tilbake i form.

 

Søskenparet har tilbrakt mye tid sammen i det siste - ofte på trening.

- Rob prøver å jobbe med alle problemene sine for å kunne leve et normalt liv igjen. Han ønsker å være den broren som kan ta seg av søstrene sine slik han lovet faren før han døde, forteller kilden.

Tirsdag avslørte Kim på Twitter at hun skulle trene med lillebroren.

Kort tid etterpå delte Rob selv et bilde fra økten. Han møtte nemlig på lillesøsteren Kylie og hennes kjæreste Tyga.

Spotted these fools on the morning workout

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

- Kom over disse idiotene da jeg gjorde treningsøkten min i morges, fleipet han i teksten.

 

LES OGSÅ: - Rob Kardashian ønsker å slå ned Scott

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer