Rob Kardashian og Blac Chyna:

- Rob er i tvil om han er faren til Blac Chynas barn

Realitystjernen skal planlegge å kreve ny DNA-test for å avgjøre farskapet en gang for alle.

KRANGLER IGJEN: Rob Kardashian og Blac Chyna skal igjen være i full krangel om datteren Dream, ifølge Radaronline. Foto: NTB Scanpix
KRANGLER IGJEN: Rob Kardashian og Blac Chyna skal igjen være i full krangel om datteren Dream, ifølge Radaronline. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Rob Kardashian (30) og Blac Chyna (28) har hatt et stormfullt forhold etter at de ble foreldre til datteren Dream i november.

Paret skal flere ganger ha gått fra hverandre for så å finne tilbake igjen, men nå ser det ut som om forholdet kan være inne i sin verste krise noensinne.

Ifølge kilder nær paret, skal være «Keeping up with the Kardashians»-stjernen være i tvil om han virkelig er faren til den lille jenta.

Han skal derfor planlegge å kreve en farskapstest, skriver nettstedet Radaronline.

Tror Chyna manipulerte første testen

At paret allerede har tatt en test som viste at Rob er faren og at Robs navn skal stå oppført som far på Dreams fødselsattest, skal ikke ha beroliget ham.

- Rob har fått det for seg at Chyna manipulerte den første testen. Når de har kranglet har hun flere ganger sagt til ham at Dream ikke er hans baby. selv om hun har tatt det tilbake og hevdet at hun kun sa det for å såre ham, så har det gitt ham mareritt.

Blac Chyna alene i bursdagen til Robs bestemor. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Ingen av partene har foreløpig kommentert disse påstandene.

Kranglet om etternavnet

Tidligere har partene også kranglet om hvilket etternavn den lille jenta skal ha.

Blac Chyna, som egentlig heter Angela Renée White, får nemlig ikke lov til å bytte ut etternavnet sitt eller varemerket til Kardashian-navnet.

EKS-PAR: Blac Chyna har tidligere vært sammen med Tyga, som inntil nylig var sammen med Robs halvsøster Kylie Jenner (bildet). Nå skal Blac Chyna ha bestemt seg for å prøve å vinne Tyga tilbake,ifølge Radaronline. Foto: NTB Scanpix
EKS-PAR: Blac Chyna har tidligere vært sammen med Tyga, som inntil nylig var sammen med Robs halvsøster Kylie Jenner (bildet). Nå skal Blac Chyna ha bestemt seg for å prøve å vinne Tyga tilbake,ifølge Radaronline. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I februar ble det kjent at det kommende bryllupet mellom Blac Chyna og Rob Kardashian (30) er avlyst, og Blac har derfor ikke lenger rett på det famøse Kardashian-etternavnet. Det skriver TMZ.

Situasjonen blir ikke bedre av at Chyna nå kobles til eks-kjæresten Tyga, som hun har sønnen King Cairo med.

- Vil ha tilbake Tyga

Tyga har de siste årene datet Robs halvsøster Kylie Jenner (19), men paret skal ha gått fra hverandre tidligere denne måneden.

- Chyna ønsker Tyga tilbake i livet sitt og hun bruker sønnen deres bevisst for å få mer tid sammen med ham.

STOLT AV SØNNEN: Tyga og Blac Chyna har sønnen King Cairo sammen. Foto: NTB Scanpix
STOLT AV SØNNEN: Tyga og Blac Chyna har sønnen King Cairo sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun har aldri kommet over ham og håper hun kan få hevn på både Kylie og Rob samtidig, sier en kilde nær Chyna til Radaronline.

Ingen av de involverte har foreløpig kommentert disse påstandene.

LES OGSÅ: - Bryllupet er avlyst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer