Roar Strand giftet seg

- Vi føler oss begge som nyforelsket igjen, sier fotballhelten til Se og Hør.

GIFT: Roar Strand og samboeren Siri Marte Hollekim inviterte til uformelt bygdebryllup på landsbygda i Sør-Trøndelag.  Foto: Scanpix
GIFT: Roar Strand og samboeren Siri Marte Hollekim inviterte til uformelt bygdebryllup på landsbygda i Sør-Trøndelag. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forrige helg ble den tidligere Rosenborgstjernen og landslagshelten Roar Strand (43) og samboeren gjennom seks år, Siri Marte Hollekim (38), mann og kone.

- Vi føler oss begge som nyforelsket igjen. Det var så romantisk å gifte seg, at vi gjerne skulle gjentatt det hvert eneste år!

Roar og Siri Marte slo til med romantisk bondebryllup på et bygdetun i Melhus, og forteller videre at hele vielsen var en drøm.

- Vi hadde en av våre livs største opplevelser, med 80 av våre nærmeste venner og kjære familie tett inntil oss. Seremonien ble både intim og følelsesladet, forteller Roar og Siri Marte til Se og Hør.

Paret har planlagt kombinert familie- og bryllupsreise til Thailand.

Les flere detaljer fra bryllupet, og se eksklusive bilder i denne ukens Se og Hør!

LES OGSÅ: Angrer på ekteskapet med Uma Thurman
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer