- Roar kuttet meg helt ut etter siste opptak

Roar og Eirin fant aldri kjærligheten de drømte om.

BARE VENNER: - Sånn det ligger an nå, så er vi bare venner. Det blir ikke noe kjæresteforhold mellom oss, sier Roar Husetuft til Seher.no. Foto: TV 2
BARE VENNER: - Sånn det ligger an nå, så er vi bare venner. Det blir ikke noe kjæresteforhold mellom oss, sier Roar Husetuft til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Årets «Jakten på kjærligheten» er over. Mandag var de fire bøndene samlet sammen med programleder Marthe Sveberg Bjørstad for å fortelle hvordan det hadde gått mellom dem og deres utvalgte friere. Det var langt fra et lystig syn.

Kun én av de fire hadde et aldri så lite håp om å finne seg kjæreste gjennom TV 2-serien - nemlig Roar Husetuft (31), som skulle bruke tid på å bli enda bedre kjent med sin utvalgte, Eirin Lohne (21). For Bente Fremo, Svein Bøylestad og Linda Bjørnes hadde det allerede blitt bom stopp.

Bom stopp sa det også til slutt for Roar og Eirin, kan Seher.no nå avsløre.

- Sånn det ligger an nå, så er vi bare venner. Det blir ikke noe kjæresteforhold mellom oss. Det var jeg som til syvende og sist tok avgjørelsen, jeg manglet liksom den siste, lille gnisten, sier «Jakten»-bonden til Seher.no.

Avgjørelsen, den tok 31-åringen for cirka én uke siden.

- Det er sånt som skjer. Jeg tenkte masse på henne, men når man mangler gnisten er det ikke så mye man kan gjøre til eller fra.

«På en skala fra én til ti, hvor lyst har dere til at det skal klaffe?» spurte Marthe Sveberg Bjørstad begge to i mandagens episode av TV 2-programmet. Ti, svarte Eirin, mens Roar på sin side svarte «seks eller sju».

- Jeg svarte ti, men det var fordi jeg ville bli bedre kjent og se hva tiden ville bringe oss. Jeg aner ikke hvorfor han sa seks-sju, han har jo vært så positiv hele tiden - så det er ikke lett å vite hva han tenker. Roar kuttet meg helt ut etter siste opptak, sier «Jakten»-firer Eirin Lohne til seher.no.

- Hva la du i det, Roar?

- Et forhold fungerer ikke ved at man bare er på TV , det er når hverdagen begynner at man finner ut om det er mulig at man blir kjærester eller ikke. Jeg ville ha noen som jeg kunne fungere sammen med resten av livet, og jeg så ikke helt at det skulle skje her. Det ville bli vanskelig.

- Hvordan tok hun det, synes du?

- Der og da synes jeg hun tok det greit, men etterpå - når jeg sa det - ble det verre, forteller Roar Husetuft, som er glad for at «Jakten på kjærligheten» nå - snart - er over.

- Jeg ser veldig fram til det, ja, innrømmer han til Seher.no. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trosset angsten og ble med i «Jakten»   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer