Roald Øyen gjør nøtte-comeback

Men påske-veteranen blir ikke lenger å se på NRK.

PASSERTE ALDERSGRENSEN: Roald Øyen måtte i fjor gi seg som programleder for TV-programmet «Påskenøtter», fordi han rundet NRKs aldersgrense på 70 år. Foto: NRK
PASSERTE ALDERSGRENSEN: Roald Øyen måtte i fjor gi seg som programleder for TV-programmet «Påskenøtter», fordi han rundet NRKs aldersgrense på 70 år. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Roald Øyen (70) la ikke skjul på at det var trist å måtte gi seg med sitt populære TV-program «Påskenøtter», da han i fjor rundet NRKs aldersgrense og måtte gå av med pensjon.

- Dette er aller siste gang man får se meg i dette programmet, noe som er litt vemodig. Det er et kjempeålreit konsept å jobbe med, og det er klart at det er med en liten følelse av sorg at det skal være det siste, men på en annen side er jeg veldig godt fornøyd med min arbeidsplass og det jeg har gjort, sa Øyen til Seher.no før den siste påske-serien gikk på lufta.

Nå kan imidlertid Øyen-fans over hele Norge likevel glede seg til nye quiz-nøtter fra TV-veteranen i Se og Hør.

Øyen skal fra og med påsken presentere nye nøtter i hver tirsdagsutgave av bladet.

- Jeg vet at Roald Øyen har fått mange henvendelser etter at han sluttet i NRK. Derfor er det ekstra hyggelig at han har valgt å bli Se og Hørs nye nøttegeneral. Jeg er sikker på at lesere i alle aldre kommer til å vri hodet for å løse Roalds nøtter. Og jeg kan love flotte premier til dem som klarer oppgavene, sier sjefredaktøren, sier Se og Hørs sjefredaktør Harald Haave.

Roald Øyen sier han ser fram til sin nye jobb.

- Etter nesten 50 i år i NRK savner jeg kolleger, atmosfæren og det å lage programmer. Det er rart å tenke på at mine Påskenøtter ikke er på TV i år. Desto morsommere er det at jeg blir Se og Hørs nye quizmaster, sier Roald Øyen (70).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slutter i NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer