Cole Sprouse:

«Riverdale»-stjernen snakker ut om romanseryktene

Henter inspirasjon fra Ryan Gosling.

ER IKKE FORELSKET: «Riverdale»-stjernen Cole Sprouse snakker ut om romanseryktene mellom ham og skuespillerkollega Lili Reinhart for førte gang. Her i rollen som Jughead i Netflix-serien «Riverdale». Foto: NTB Scanpix
ER IKKE FORELSKET: «Riverdale»-stjernen Cole Sprouse snakker ut om romanseryktene mellom ham og skuespillerkollega Lili Reinhart for førte gang. Her i rollen som Jughead i Netflix-serien «Riverdale». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere i år svirret det rykter om at «Riverdale»-stjernene Cole Sprouse (25) og Lili Reinhart (21) skal ha funnet kjærligheten på ekte, etter å ha spilt det forelskede paret Betty og Jughead i den populære Netflix-serien «Riverdale».

På en av festene etter Comic Con-arrangementet tidligere i år ble nemlig Lili og Cole sett hånd i hånd, og ifølge en kilde til People skal duoen også ha blitt fersket i å kysse hverandre.

Duoen har aldri kommentert ryktene, og har forholdt seg tause om de mange spekulasjonene.

I et større intervju med People tidligere denne uken åpner Cole imidlertid opp om romanseryktene for første gang.

- Alle hovedrollene i «Riverdale» er nå innblandet i datingskandaler som overgår vår villeste fantasi, forteller 25-åringen, og legger til at han har hørt rykter om at han har datet alle hovedrollene i serien: K.J Apa som spiller Archie, Camilla Mendes som spiller Veronica og Lili som spiller Betty.

Saken fortsetter under bildet av Cole og Lili fra serien.

A post shared by Riverdale (@thecwriverdale) on

Selv om romanseryktene ikke stemmer, ifølge Cole, innrømmer han at han er veldig smigret over all oppmerksomheten.

- Jeg synes at det på mange måter er fornærmende, og en invadering av privatlivet, men samtidig veldig smigrende. Det betyr bare at man får kjemien mellom karakterene til å virke så ekte at man vil se det i virkeligheten, sier han.

Saken fortsetter under bildet.

«RIVERDALE»-GJENGEN: F.v. Cole Sprouse, K.J. Apa, Ashleigh Murray, Madelaine Petsch, Camila Mendes og Lili Reinhart. Foto: NTB Scanpix
«RIVERDALE»-GJENGEN: F.v. Cole Sprouse, K.J. Apa, Ashleigh Murray, Madelaine Petsch, Camila Mendes og Lili Reinhart. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjør som Ryan Gosling

Når pressen har konfrontert skuespillerstjernen om romanseryktene tidligere, har Cole hatt en klar plan på hva han alltid svarer: «Ingen kommentar».

Cole hevder at han ved å unngå å gi sin mening om ting, får mer kontroll over privatlivet sitt. Dette fordi det fører til at folk vet at de sjelden får svar ut av ham.

- Ryan Gosling er et godt eksempel på det. Han har spilt flere seksuelle og romantiske roller enn de fleste andre, og hans ekteskap blir sjelden skrevet om eller slått opp i mediene. Folk respekterer at han setter grensene, forklarer 25-åringen.

Ble sexsymbol over natten

I Netflix-serien «Riverdale» følger vi en rekke ungdommer som prøver å løse byens drapsgåte. Lilis karakter, Betty, er først forelsket i bestevennen Archie før hun blir sammen med Jughead, spilt av Cole.

Archie, eller Keneti James Fitzgerald Apa (19) som han egentlig heter, har blitt storfavoritten blant den unge fansen.

K.J. Apa, som er kallenavnet han bruker, opplevde å få en diger fanskare nesten over natten.

19-åringen, som kommer fra Auckland i New Zealand, har særdeles få film- og tv-opptredener bak seg.

På tross av dette kapret han altså «Riverdale»-rollen, etter at serieskaperne hadde jaktet på den perfekte skuespilleren verden over i hele fire måneder.

- Er det ikke rart? Jeg tenkte bare: «Hva hvis jeg ikke ser bra ut med rødt hår?», uttalte en spøkefull Apa til New Zealand Herald, da nyheten ble kjent.

I virkeligheten har nemlig 19-åringen mørkebrunt hår, og ikke rødt, slik karakteren i serien har. For å få til dette måtte Apa dermed gjennom omfattende behandlinger hos frisøren.

- Jeg måtte dra til frisøren annenhver uke, der vi både bleket og farget håret. Det var ganske smertefullt de to første gangene, for da måtte de farge øyenbrynene i samme slengen. De måtte først bleke øyenbrynene, og jeg hadde to hull, hvor blekemiddelet brant seg inn i huden, har han tidligere uttalt til Vulture.

LES OGSÅ: Slik svarer Miley Cyrus på gravidryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer