Marisol Nichols:

«Riverdale»-stjernen røper hemmelig dobbeltliv

Nå skal det bli laget tv-serie om skuespillerens liv.

OVERRASKET: Tidligere i år ble det kjent at Marisol Nichols ikke bare jobber som skuespiller. Her avbildet med skuespillerkollega Mark Consuelos fra Netflix-serien «Riverdale». Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Tidligere i år ble det kjent at Marisol Nichols ikke bare jobber som skuespiller. Her avbildet med skuespillerkollega Mark Consuelos fra Netflix-serien «Riverdale». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Marisol Nichols (46) har vært å se i en rekke tv-serier opp gjennom årene, men er nok best kjent for sin rolle som spesialagent Nadia Yasir i den sjette sesongen av TV-serien «24».

De siste årene har hun imidlertid vært å se i rollen som Veronica Lodges mor, Hermione Lodge, i Netflix-suksessen «Riverdale».

KOLLEGER: Her er Marisol Nichols avbildet sammen med Madchen Amick, Lili Reinhart, Madelaine Petsch, Ashley Murray og Camila Mendes fra Netflix-serien. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGER: Her er Marisol Nichols avbildet sammen med Madchen Amick, Lili Reinhart, Madelaine Petsch, Ashley Murray og Camila Mendes fra Netflix-serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er imidlertid ikke bare skuespill 46-åringen bruker tiden sin på. I et intervju med Marie Claire tidligere i år kom det nemlig frem en avsløring som trolig fikk flere til å sette kaffen i vrangstrupen.

Overfor magasinet røpet skuespilleren at hun i en årrekke har sjonglert skuespillerkarrieren med å være undercover for blant annet FBI.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

- Ser helt normale ut

I artikkelen, ført i pennen av journalist Erika Hayasaki, forklarte 46-åringen at hun de siste seks årene har vært med på å jakte etter pedofile.

Dette skal hun ha gjort ved hovedsakelig å opptre som «agn». Skuespilleren har blant annet opptrådt i roller som en hallik-mor som har arrangert at barnet sitt skal ha sex med en pedofil eller, avhengig av situasjonen, spilt rollen selv som en mindreårig.

BLIR TV-SERIE: Nå har det blitt kjent at Marisol Nichols liv skal bli en ny tv-serie. Her avbildet i New York i 2019. Foto: NTB Scanpix
BLIR TV-SERIE: Nå har det blitt kjent at Marisol Nichols liv skal bli en ny tv-serie. Her avbildet i New York i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I motsetning til de andre rollene Nichols har spilt, får hun derimot ikke betalt for denne jobben. Dette gjør hun helt frivillig og ulønnet.

- Disse mennene ser helt normale ut. Og du later som at du glad og ivrig når du ordner for at de skal ha sex med barn, forteller hun, og legger til:

- Å se øynene deres. Måten de lyser opp når du nevner et mindreårig barn, gjør at du får lyst til å sparke dem i ballene og slå dem helseløse.

DRØMMEJOBB: Norske Rikke Gajda har muligens en jobb mange misunner henne for. Hun er nemlig en favoritt blant kjendiser når det kommer til hår. Video: Rød Løper. Vis mer

Ble voldtatt som 11-åring

Bakgrunnen for skuespillerens engasjement kom etter at hun spilte i «CSI: Crime Scene Investigation», «Law & Order: Special Victims Unit» og «Cold Case».

Flere ganger har hun spilt rollen som politi, og som research til rollene har hun flere ganger vært med drapsetterforskere for å observere. Og det var dette som ga henne en stor respekt for yrket, og vekket interessen innenfor tematikken.

I 2014 startet hun organisasjonen Foundation for a Slavery Free World, og har siden den gang flere ganger snakket offentlig om emnet.

Det er imidlertid også en annen ting som spiller inn på hvorfor hun er så engasjert. Overfor Marie Claire avslører skuespilleren at hun selv opplevde noe traumatisk som 11-åring på 1980-tallet, da hun var ute med en venninnen og noen eldre gutter.

LOVENDE KARRIERE: Verden har fått øynene opp for den 18 år gamle kjendissønnen Damian Hurley. Video: Rød Løper Vis mer

- Det endte med å bli mitt verste mareritt.

Nichols hevder hun ble voldtatt den kvelden. Til Marie Claire legger hun ikke skjul på at livet forandret seg drastisk etter den kvelden.

Blir til tv-serie

Ifølge Deadline blir historien hennes nå omgjort til et tv-program, og det er Sony Pictures Television som har kjøpt rettighetene.

Prosjektet er fortsatt i de tidlige stadiene, men Nichols vil bidra som produsent og forventes å spille hovedrollen.

LES OGSÅ: Raser etter beskyldninger om overgrep

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer