Rita Ora var sammen med 26-åring da hun var 14

- Det er vel egentlig barnemisbruk, er det ikke?

 Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Den uautoriserte biografien «Hot Right Now», om den britiske sangstjernen Rita Ora (24), kommer ut torsdag og tar for seg musikerens liv fra å være en flyktning fra Kosovo og veien til å bli en verdenskjent artist.

Her kommer det blant annet frem at Ora som 14-åring hadde et seksuelt forhold til en 12 år eldre mann.

The Sun har fått tak i utdrag fra boka og et intervju hvor Ora deler sine tanker om forholdet med Amanda de Cadanet på TV-showet «The Conversation» i 2013.

- Det var mitt første forhold til en gutt. Han var rundt 26 år, og du må huske at jeg hadde ikke vært i et forhold før i det hele tatt. Jeg var veldig ny til hele situasjonen med dette rundt en mann og en kvinne, forteller hun.

Når journalisten sier at det er dette man i dag kaller barnemisbruk, svarer sangfuglen følgende:

- Ja, det er vel egentlig barnemisbruk, er det ikke?

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD ETTER ETT ÅR: I litt over ett år var Rita sammen med Calvin Harris. Forholdet tok slutt i fjor sommer. I dag er Calvin kjæreste med Taylor Swift. Foto: Xposure
BRUDD ETTER ETT ÅR: I litt over ett år var Rita sammen med Calvin Harris. Forholdet tok slutt i fjor sommer. I dag er Calvin kjæreste med Taylor Swift. Foto: Xposure Vis mer

- Fikk bedre selvtillit

Likevel ser ikke popstjernen nødvendigvis på seg selv som et offer.

- Jeg vil ikke si at jeg led av det fordi det var noe jeg ønsket. Jeg vil ikke si at jeg ble tvunget til å være med på det eller at folk skal tro at jeg ble misbrukt som barn, men jeg var definitivt mer voksen enn jeg skulle ha vært som 14-åring.

Sangfuglen forklarer videre at oppmerksomheten fra den ikke navngitte eldre mannen ga henne et stort løft i selvtilliten som tenåring.

- Jeg var nesten besatt av å kjenne at en mann ville ha meg. Det fikk meg til å føle meg fantastisk, og jeg brydde meg ikke om hva han drev med eller hvor gammel han var. Det er galskap, men jeg ville ha det, forteller hun ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

BITTER EKS: Rob Kardashian tok ikke bruddet fra Rita spesielt godt. Da det ble slutt i 2012 brukte han nemlig sosiale medier til å anklage henne for å ha vært utro med 20 menn. Foto: Twitter
BITTER EKS: Rob Kardashian tok ikke bruddet fra Rita spesielt godt. Da det ble slutt i 2012 brukte han nemlig sosiale medier til å anklage henne for å ha vært utro med 20 menn. Foto: Twitter Vis mer

Forholdet fant sted da Rita Ora gikk på skolen Sylvia Young Theatre School i London.

- Jeg kan ikke få sagt hvor selvsikker jeg følte meg når en mann viste meg interesse. Jeg følte meg sexy og som om jeg fikk en slags form for respekt. Det føltes som om han lyttet til meg.

- Nå vet jeg at han lyttet til meg fordi han åpenlyst ville ha sex med meg, men jeg følte meg bra når menn likte meg, sier hun, ifølge The Sun.

Rita Ora har tidligere vært kjæreste med realitystjernen Rob Kardashian (28) og DJ'en Calvin Harris (31). Nylig ble hun også linket til den 15 år eldre rockeren Travis Barker (39).

HET FLØRT: I september skal det ha oppstått hete følelser mellom Rita og Travis Barker. Begge to postet dette bildet på sosiale medier. Foto: Xposure
HET FLØRT: I september skal det ha oppstått hete følelser mellom Rita og Travis Barker. Begge to postet dette bildet på sosiale medier. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Rita Ora droppet BH under den dristige kjolen