Rita Ora slår tilbake mot utroryktene

Popstjernen Rita Ora vakte oppsikt da hun viste seg etter å ha blitt koblet til Beyoncés ektemann.

RAMMET AV UTRORYKTER: Rita Ora avviser at hun har hatt en affære med Beyoncé Knowles' ektemann Jay Z, etter at flere fans startet en rykteflom rundt henne. Her er Beyoncé og Rita fotografert sammen ved en tidligere anledning. Foto: Xposure
RAMMET AV UTRORYKTER: Rita Ora avviser at hun har hatt en affære med Beyoncé Knowles' ektemann Jay Z, etter at flere fans startet en rykteflom rundt henne. Her er Beyoncé og Rita fotografert sammen ved en tidligere anledning. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen slapp sangstjernen Beyoncé (34) helt uventet sitt nye album «Lemonade» via en timelang videospesial på kanalen HBO.

Albumet er allerede blitt erklært som et mesterverk i en rekke medier, og videospesialens symbolikk er blitt analysert på et utall ulike måter.

Flere mener at Beyoncé tar opp brudd- og utroskapsryktene som har florert rundt henne og ektemannen Jay Z (46) på det svært ærlige og frittalende albumet. Fansen tolker mye av innholdet på albumet som et frampek mot en kommende skilsmisse.

Den angivelige årelange utroskapen til Jay Z har også fått fansen til å lete etter hint om hvem han har hatt sidesprang med i strofene på «Lemonade». Både designer Rachel Roy (42) og popstjernen Rita Ora (25) er blitt nevnt, ifølge UsWeekly.

Saken fortsetter under bildet.

KLÆR SIER MER ENN TUSEN ORD?: Etter at Beyoncé slapp det visuelle albumet «Lemonade» lørdag 23. april, er blant andre Rita Ora (t.h) blitt beskyldt for å ha hatt en affære med Beyoncés ektemann Jay Z. Mandag dukket hun opp i samme antrekk som «Queen Bey» bruker i den timelange musikkvideoen. Foto: Skjermdump fra «Lemonade»/ Splash News
KLÆR SIER MER ENN TUSEN ORD?: Etter at Beyoncé slapp det visuelle albumet «Lemonade» lørdag 23. april, er blant andre Rita Ora (t.h) blitt beskyldt for å ha hatt en affære med Beyoncés ektemann Jay Z. Mandag dukket hun opp i samme antrekk som «Queen Bey» bruker i den timelange musikkvideoen. Foto: Skjermdump fra «Lemonade»/ Splash News Vis mer

Avviste ryktene

Britiske Rita Ora ser imidlertid ut til å ta anklagene om at hun har vært utro med Beyoncés ektemann med godt humør, på tross av at hun nå hetses på sosiale medier.

Mandag viste hun seg ute i West Hollywood i en tro kopi av ett av Beyoncés antrekk fra «Lemonade»-videoen. Daily Mail tolker Ritas klesvalg som en dårlig skjult beskjed til popdivaen.

Iført et eksklusivt silkeskjørt og matchende bluse fra Gucci, ble den flotte sangeren fotografert sammen med et par venninner. Rundt halsen hadde Rita et kjede med et «R»-anheng, trolig samme anheng som UsWeekly noe feilaktig har tolket som en «J».

Tirsdag forsvarte Ora seg imidlertid også på Twitter:

- Jeg har ingenting annet enn respekt for Beyoncé, skriver hun.

Saken fortsetter under bildet.

HETSES: De negative kommentarene har strømmen inn på Rita Oras Instagram-profil de siste dagene, sammen med megetsigende sitron- og biesymboler.  Foto: Skjermdump fra Instagram
HETSES: De negative kommentarene har strømmen inn på Rita Oras Instagram-profil de siste dagene, sammen med megetsigende sitron- og biesymboler. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Skapte furore med undertøysbilde

Utroskapsanklagene mot Rita skjøt fart etter at 25-åringen søndag delte et bilde av seg selv på det sosiale mediumet Snapchat, der hun har på seg «R»/«J»-anhenget og en gjennomsiktig BH med sitronmotiv (det er vanlig å lage limonade (lemonade på engelsk) av sitronsaft, journ.anm.).

De siste dagene har sinte Beyoncé-fans pepret Rita Oras Instagram-profil med emojis formet som sitroner og bier - Beyoncés kallenavn «Queen Bey» henspiller på sistnevnte.

The Daily Beast har tatt til motmæle mot den massive netthetsen som skal ha rammet Rita Ora de siste dagene. Nettstedet mener at fanskaren til Beyoncé har feiltolket «Black Widow»-sangerens Snapchat-innlegg fullstendig:

- Oras Snapchat var sannsynligvis en hyllest til Beyoncé og det fantastiske arbeidet hun har lagt ned i «Lemonade»-lanseringen. Ikke en innrømmelse om at hun er elskerinnen til mannen hennes, mener The Daily Beast.

Saken fortsetter under bildene.

BRUDDRYKTER: Jay Z er med i flere scener i «Lemonade»-videoen (t.v), og flere tolker nå det hele som en opptakt til skilsmissen mellom ham og Beyoncé. Superparet har sjelden vist seg offentlig sammen den siste tiden - på bildet til høyre er de på MET-gallaen i mai 2015. Foto: Xposure/ SipaUSA
BRUDDRYKTER: Jay Z er med i flere scener i «Lemonade»-videoen (t.v), og flere tolker nå det hele som en opptakt til skilsmissen mellom ham og Beyoncé. Superparet har sjelden vist seg offentlig sammen den siste tiden - på bildet til høyre er de på MET-gallaen i mai 2015. Foto: Xposure/ SipaUSA Vis mer

The Daily Beast påpeker videre at Rita Ora også viste frem sitron-BHen på Snapchat flere dager før «Lemonade» ble sluppet.

Se en kort smakebit av HBO-spesialen «Lemonade» her:

Ble beskyldt for utroskap

Tidligere har Rita Ora vært koblet til Blink 182-trommis Travis Barker (40), etter at hun og stjerne-DJ Calvin Harris (32) gjorde det slutt i 2014. I januar bler den vågale sangstjernen koblet til rapperen Yoni Laham, ifølge The Sun.

Etter at hun og realitystjernen Rob Kardashian (29) gjorde det slutt før jul i 2012, beskyldte Rob henne for å ha vært utro med 20 andre menn. En av dem skal ha vært «Superbad»-stjernen Jonah Hill (32).

Selv har Rita Ora hevdet at hun hadde gjort det slutt med Rob flere uker før utroskapsbeskyldningene kom:

- Jeg dater ikke Rob lenger. Vi gjorde det en stund, men det fungerte ikke fordi jeg aldri var til stede. Jeg var som et spøkelse. Jeg pleide å være så frustrert over meg selv, og lurte på hvorfor jeg var det. Så jeg bestemte meg for å holde det hele på et vennskapelig nivå, har hun tidligere sagt til magasinet Glamour.

EKSER: I det siste har Rita Ora blitt koblet til den amerikanske rapperen Yoni Laham (ytterst t.v). Tidligere har hun datet Rob Kardashian (midten), her avbildet i 2012 da han og Rita fant tonen, og stjerne-DJ Calvin Harris (t.h). Foto: Splash News/ Buzzfoto/ Xposure
EKSER: I det siste har Rita Ora blitt koblet til den amerikanske rapperen Yoni Laham (ytterst t.v). Tidligere har hun datet Rob Kardashian (midten), her avbildet i 2012 da han og Rita fant tonen, og stjerne-DJ Calvin Harris (t.h). Foto: Splash News/ Buzzfoto/ Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Røpet på direkten at hun er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer