Rita Ora lider av angst

Popstjernen går til terapi.

ÅPENHJERTIG: Rita Ora snakker med en terapaut ukentlig. Foto: Ap
ÅPENHJERTIG: Rita Ora snakker med en terapaut ukentlig. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Rita Ora (25) er for tiden travelt opptatt med å spille inn nytt album samtidig som hun har en mindre rolle i den kommende filmen «Fifty Shades of Grey: Darker».

Sist måned resulterte hardkjøret i en sykehusinnleggelse i Los Angeles, og nå avslører sangfuglen at hun lider av angst.

Det er spesielt tanker om fremtiden Ora synes er vanskelig å håndtere, derfor får hun regelmessig profesjonell hjelp til å takle frykten.

- Jeg er ikke redd for å innrømme at jeg går til terapi. Jeg snakker med noen en gang i uken. Mennesker lider av angst i ulik grad, for meg handler det mest om å tenke på fremtidige mål, forteller hun til Cosmopolitan, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg er en person som lever i nuet, så hvis det er noe jeg må gjøre her og nå er det ingen problem for meg. Men hvis jeg tenker på ting som skal skje senere, da blir jeg engstelig og tankene begynner å kverne rundt. 

Saken fortsetter under bildet.

TALENTFULL: Her står Rita på scenen i London under Kiss FM Haunted House Party. Foto: NTB Scanpix
TALENTFULL: Her står Rita på scenen i London under Kiss FM Haunted House Party. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«I Will Never Let You Down»-sangeren er takknemlig for å ha et støttende team av mennesker rundt seg som hjelper henne å lette på frykten.

- Jeg blir så nervøs fordi jeg bryr meg så veldig. Noen ganger blir jeg nervøs for å spille inn en låt i studio. Da tenker jeg: «Jeg er ikke klar til å gjøre dette enda». Eller: «Jeg tror ikke jeg klarer det». Så jeg setter stor pris på de som oppmuntrer meg til å fortsette, sier hun til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

KAMERASKY: Justin og Rita prøvde å dekke til ansiktene sine da de forlot nattklubben Warwick sammen hakk i hæl. Foto: Splash News
KAMERASKY: Justin og Rita prøvde å dekke til ansiktene sine da de forlot nattklubben Warwick sammen hakk i hæl. Foto: Splash News Vis mer

Koblet til Justin Bieber

Utenom sitt sang- og skuespillertalent, er Rita Ora også kjent for å ha draget på det motsatte kjønn. Tidligere har hun vært sammen med realitystjernen Rob Kardashian (29) og DJ'en Calvin Harris (32). 

I juni ble hun også koblet til popstjernen Justin Bieber (22) etter at de ble observert på middagsdate sammen.

- De har vært på flere dater og holder på med hverandre. Rita liker ham veldig godt, og hun forteller alle at kjemien de har er ekte, sa en kilde nylig til Heat magazine, ifølge Contactmusic.com. 

I følge bladet så skal ikke den flotte blondinen kun være interessert i en romanse med ungpikeidolet. Hun har nemlig også en drøm om å jobbe sammen med Justin musikalsk.

- Hun vet at dette er en stor mulighet for henne. De har samme type vibber og hun vil veldig gjerne samarbeide med ham. Justin og manageren, Scooter Braun, kan være til stor hjelp for karrieren hennes, fortalte en venn, ifølge nettstedet.

Dette bildet fra sykesengen delte Ora med Twitter-fansen tidligere i sommer:

LES OGSÅ: Rita Ora var kjæreste med 26-åring da hun var 14

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer