Rita Ora droppet BH under den dristige kjolen

Popstjernen vakte oppsikt på gaten i New York.

FIKK OPPMERKSOMHET: Onsdag benyttet Rita Ora sommertemperaturen i New York til å iføre seg en løstsittende, sort kjole - uten BH under. Foto: NTB Scanpix
FIKK OPPMERKSOMHET: Onsdag benyttet Rita Ora sommertemperaturen i New York til å iføre seg en løstsittende, sort kjole - uten BH under. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Rita Ora (24) har tilbragt noen dager i sommervarme New York, og da «Black Widow»-sangeren var ute på vift i metropolen tirsdag var hun ikledd et svært luftig antrekk.

Den britiske popstjernen besøkte et studio i Midtown på Manhattan i en sort, ermeløs kjole - som ved første øyenkast var svært tekkelig.

Fra siden var kjolen derimot temmelig avslørende, ettersom vinkelen tydelig avdekket at Rita hadde lagt igjen BHen hjemme. 

Nettstedet Life & Style har snappet opp bildene, der 24-åringen spankulerer gatelangs i sin delvis dristige kjole, sorte støvletter og runde solbriller.

- Hvordan skaper du overskrifter? Du gjør som Rita Ora og ifører deg et antrekk som viser «side boob», konkluderer Life & Style.

Saken fortsetter under bildet.

VISTE NESTEN ALT: Popstjernen var ikke langt unna en puppeglipp da hun var på vei til et musikkstudio på Manhattan onsdag.  Foto: Buzzfoto.com
VISTE NESTEN ALT: Popstjernen var ikke langt unna en puppeglipp da hun var på vei til et musikkstudio på Manhattan onsdag. Foto: Buzzfoto.com Vis mer

Et bilde publisert av Rita Ora (@ritaora)

Tidligere denne uken delte stjernen, som også viste mye hud på Billboard Music Awards i mai, et bilde av et annet avslørende antrekk på Instagram-profilen sin.

«Elsker New York når det er varmt og jeg har på meg Chanel-skjørtet mitt sammen med favorittbootsene mine fra Vera Wang!» skrev Rita Ora om antrekket, som heller ikke inkluderte noen BH, men et kroppssmykke fra Lorraine Schwartz.

Hva synes du om Rita Oras dristige, sorte kjole? Gi din mening nederst i saken!

FORTSATT SINGEL: Rita Ora viste seg frem på Billboard Music Awards i mai, der eksen Calvin Harris hygget seg med Taylor Swift (t.h). Her er det ferske kjæresteparet i New York et par uker senere. Foto: NTB Scanpix
FORTSATT SINGEL: Rita Ora viste seg frem på Billboard Music Awards i mai, der eksen Calvin Harris hygget seg med Taylor Swift (t.h). Her er det ferske kjæresteparet i New York et par uker senere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sangstjernen, som returnerte til London onsdag, har vært singel etter bruddet med DJ Calvin Harris (31) i fjor sommer.

- Jeg er ikke flau for å innrømme at jeg er redd for å være alene. Jeg håper bare at det ikke er en endeløs syklus, sa hun til Marie Claire tidligere i sommer.

Calvin Harris har de siste månedene funnet lykken med popstjernen Taylor Swift (25). Tirsdag erklærte 25-åringen sin kjærlighet til stjerne-DJen fra scenen i Glasgow, knappe to uker etter at Taylor delte et festlig kjærestebilde på sosiale medier.

Hva synes du om Rita Oras «BH-stunt» i den sorte kjolen? (Avsluttet)

LES OGSÅ: - Jeg liker å kombinere dem med gifteringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer