Rita Ora avslørte sykehusinnleggelse på Twitter

- Dagen i dag var ganske hard, sier popstjernen etter kollapsen.

BLE FOR MYE: Sangstjernen Rita Ora havnet på sykehus etter å ha overarbeidet den siste tiden.  Foto: Xposure
BLE FOR MYE: Sangstjernen Rita Ora havnet på sykehus etter å ha overarbeidet den siste tiden. Foto: Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: Den britiske sangstjernen Rita Ora (25) er for tiden i Los Angeles for å spille inn sitt kommende album, i tillegg til innspilling av filmen «Fifty Shades of Grey: Darker», der hun har en mindre rolle.

All reisingen og jobbingen har imidlertid tatt på for den smellvakre 25-åringen, noe som førte til at hun ble innlagt på sykehus denne uken.

Det avslørte sangeren selv på Twitter:

- Dagen i dag var ganske hard, men jeg kommer meg gjennom det takket være mine fans og venner. Jeg elsker dere, skrev hun til et bilde av seg selv i sykehussenga.

Saken fortsetter nedenfor.

Hard livsstil 

Ifølge nettstedet Mirror kom Ritas sykehusbesøk etter flere måneder med fullt kjør for artisten. 

- Hun er helt utslitt. Hun har ikke hatt pause på månedsvis. Hun har jobbet i ett sett i flere måneder og fester når hun har tid. Hun jobber og fester for hardt, sier en kilde nær Ora til nettstedet. 

Det er imidlertid ikke første gang Rita Ora har havnet på sykehus. I 2013 falt hun om under en photoshoot i Miami, og ble behandlet for utmattelse og dehydrering. 

Saken fortsetter nedenfor.

MANGE BALLER I LUFTA: Rita Ora holder for tiden på å spille inn sitt nye album, i tillegg til at hun er opptatt med filminnspilling.  Foto: Splash News
MANGE BALLER I LUFTA: Rita Ora holder for tiden på å spille inn sitt nye album, i tillegg til at hun er opptatt med filminnspilling. Foto: Splash News Vis mer

Koblet med superstjerne

Utenom sitt sang- og skuespillertalent, er Rita Ora også kjent for å ha draget på det motsatte kjønn. Tidligere har hun vært sammen med realitystjernen Rob Kardashian (29) og DJ'en Calvin Harris (32).

Nylig ble hun også koblet til popstjernen Justin Bieber (22) etter at de ble observert på middagsdate sammen.

- De har vært på flere dater og holder på med hverandre. Rita liker ham veldig godt, og hun forteller alle at kjemien de har er ekte, sa en kilde nylig til Heat magazine, ifølge Contactmusic.com. 

KAMERASKY: Justin og Rita prøvde å dekke til ansiktene sine da de forlot nattklubben sammen hakk i hæl. Foto: Splash News
KAMERASKY: Justin og Rita prøvde å dekke til ansiktene sine da de forlot nattklubben sammen hakk i hæl. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Frieriet kom helt spontant