Rita Ora og Andrew Garfield:

- Rita er helt knust

Romansen mellom de to stjernene skal ha tatt en brå vending.

SKAR SEG: Ifølge flere britiske medier har forholdet mellom Rita Ora og Andrew Garfield tatt slutt. Det er sistnevnte som skal ha valgt å bryte romansen. Foto: NTB Scanpix
SKAR SEG: Ifølge flere britiske medier har forholdet mellom Rita Ora og Andrew Garfield tatt slutt. Det er sistnevnte som skal ha valgt å bryte romansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november omtalte flere britiske medier at artist Rita Ora (28) hadde funnet tonen med «Spider-Man»-stjernen Andrew Garfield (35).

Duoen hadde da blitt observert sammen en rekke steder, deriblant på «The Evening Standard Theatre Awards» i London. Da Rita angivelig gikk til sine nærmeste for å fortelle om romansen, tydet også mye på at situasjonen begynte å bli seriøs mellom de to superstjernene.

Nå melder derimot The Sun at forholdet skal ha vært preget av turbulens. Fire måneder etter at duoen begynte å date, skal nemlig den romantiske relasjonen ha tatt slutt.

LANGT NEDE: Ifølge en kilde er det Andrew Garfield som skal ha brutt forholdet. Det har angivelig etterlatt Rita Ora med hjertesorg. Foto: NTB Scanpix
LANGT NEDE: Ifølge en kilde er det Andrew Garfield som skal ha brutt forholdet. Det har angivelig etterlatt Rita Ora med hjertesorg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Helt fra seg

Nettstedet melder at bruddet var Garfields beslutning, der årsaken var at 35-åringen ønsker en mer «privat tilværelse».

- Rita er helt knust. Andrew gjorde det slutt med henne nylig, og det har vært tøft ettersom de tilbragte mye tid sammen, sier en kilde til The Sun og fortsetter:

- De feiret jul sammen og hun trodde at det gikk fint mellom dem.

For et par uker siden ble skuespilleren dessuten avbildet i Milano, under moteuken i byen, sammen med en ukjent brunette. Ifølge Splash News forlot de to et hotell sammen, og duoen så ut til å ha en svært god tone.

Artikkelen fortsetter under bildene.

UTE PÅ VIFT: Andrew Garfield med den mystiske brunetten i Milano den 19. februar. Foto: Splash News/ NTB scanpix
UTE PÅ VIFT: Andrew Garfield med den mystiske brunetten i Milano den 19. februar. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
NÆRKONTAKT: Duoen så ut til å komme svært godt overens ute i den italienske motebyen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
NÆRKONTAKT: Duoen så ut til å komme svært godt overens ute i den italienske motebyen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Både Rita Ora, som i fjor sto frem som bifil, og Andrew Garfield har holdt en lav profil når det kommer til forholdet - som for øvrig aldri er blitt offisielt bekreftet.

Til tross for dette, mener sistnevnte at artistens tilværelse i offentligheten er for mye for ham å takle.

- Hun har respektert hans ønske om å verne om privatlivet, og har holdt romansen borte fra sosiale medier. Likevel fungerte det ikke. Hun er nå på turné i Australia for å få tankene bort fra hele situasjonen, hevder kilden.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Uhell i kjærlighet

Dette blir altså Rita Oras andre brudd på under ett år. I fjor høst ble popstjernen singel igjen etter at forholdet til musikkprodusenten Andrew Watt (28) tok slutt. De hadde da vært sammen i litt over ett år.

Noen måneder etter ble Ora tatt på fersken i het omfavnelse med den da nysingle artisten Liam Payne (25).

Andrew Garfield har på sin side vært i et høyprofilert forhold med skuespiller-kollega Emma Stone (30).

Duoen falt for hverandre da de spilte kjærester i «The Amazing Spider-Man» i 2011, og fortsatte etterpå også romansen i virkeligheten. Høsten 2015 gikk de derimot hver til sitt, der Stone i etterkant har blitt linket til «Saturday Night Live»-regissør Dave McCary (33).

LES OGSÅ: Rita Ora var kjæreste med 26-åring da hun var 14

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer