Justin Timberlake og Jessica Biel:

Risikerte millionbot fra kona

En utroskapsskandale kunne kostet Justin Timberlake dyrt.

NESTEN-SKANDALE: Justin Timberlake ble nylig avbildet hånd i hånd med en skuspillerkollega, bilder som førte til at han valgte å gå offentlig ut med en unnskyldning til kona, Jessica Biel. Foto: NTB Scanpix
NESTEN-SKANDALE: Justin Timberlake ble nylig avbildet hånd i hånd med en skuspillerkollega, bilder som førte til at han valgte å gå offentlig ut med en unnskyldning til kona, Jessica Biel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av november fikk Justin Timberlake (38) tabloidavisene til å skrive så blekket skvatt, da han ble avbildet mens han holdt hender med skuespillerkollegaen Alisha Wainwright (30).

Privat er nemlig Justin gift og har sønnen Silas (4) med skuespiller Jessica Biel (37), og de to har gjerne blitt omtalt som et av de stødigste parene i Hollywood.

Paparazzibildene ble tatt da de to og flere andre skuespillerkollegaer fra den kommende filmen «Palmer» var ute og festet på en bar i New Orleans, og offentliggjøringen av bildene førte blant annet til at Timberlake gikk ut og beklaget seg offentlig.

Nå viser det seg at skandalen ikke bare kunne kostet 38-åringen ekteskapet, men også millioner av kroner.

I HARDT VÆR: Bildene av Justin Timberlake som holdt hånden til skuspillerkollega Alisha Wainwright var nylig å se i kjendismedier verden over. Det kunne ha kostet ham dyrt. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Bildene av Justin Timberlake som holdt hånden til skuspillerkollega Alisha Wainwright var nylig å se i kjendismedier verden over. Det kunne ha kostet ham dyrt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utroskapsklausul

- For noen uker siden mistet jeg en stor del av dømmekraften min, men la meg være tydelig - det skjedde ingenting mellom meg og min skuespillerkollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg skulle ha visst bedre, var blant det Timberlake skrev i et lengre innlegg på Instagram i etterkant av skandalen.

I innlegget forklarte også 38-åringen at han vanligvis holder seg unna rykter så godt det lar seg gjøre, men at han følte han var nødt til å adressere utroskapsryktene av hensyn til familien.

Akkurat det var nok ikke så dumt. Sett bort fra konsekvensene en utroskapsskandale kunne hatt for forholdet til kona, melder Popculture at det hele også kunne fått økonomiske følger for Timberlake. Nettstedet henviser til en over seks år gammel artikkel hos New York Daily News, som hevder at ekteparet har en omfattende ektepakt som sikrer kona et betydelig beløp dersom han skulle være utro mot henne.

KOLLEGAER: Det var Alisha Wainwright Justin Timberlake holdt hånden til. De to spiller sammen i den kommende filmen «Palmer». Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: Det var Alisha Wainwright Justin Timberlake holdt hånden til. De to spiller sammen i den kommende filmen «Palmer». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ektepakten, som paret angivelig signerte før de giftet seg i 2012, skal gjøre at Biel mottar så mye som 500 000 dollar, i overkant av 4,5 millioner kroner, dersom det skulle vise seg at Timberlake er utro mot henne.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Ønsker å diktere

Selv om ekteskapskontrakten mellom Jessica Biel og Justin Timberlake kan virke drøy, er den slett ikke unik.

Ektepakter mellom høyprofilerte eller adelige personer har alltid vært vanlig, men ifølge den samme avisen har slike ektepakter nå også blitt stadig vanligere blant folk flest - og kjendiser.

Avtalene er også blitt utvidet. Mens de i hovedsak pleide å dreie seg om fordeling av eiendeler og arv ved en eventuell skilsmisse, er dagens avtaler nå gjerne utvidet til å inkludere såkalte livsstilsklausuler. I tillegg til utroskapsklausuler, kan enkelte av disse kravene innebære at partneren skal gjøre sitt ytterste for å vedlikeholde både eget utseende og vekt. I tillegg skal retningslinjer for hvor ofte paret skal ha sex, ha blitt stadig vanligere.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Såkalte livsstilsklausuler er i vekst, sier den profilerte New York-baserte skilsmisseadvokaten Robert Wallack i New York Daily News-artikkelen, og legger til:

- Før så var det «i gode og onde dager», og så forsøkte man bare som best man kunne. Nå ønsker folk å diktere hvordan partneren skal leve i ekteskapet.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

LES OGSÅ: - Ingenting er så perfekt som det ser ut som

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer