- Risikerer tre måneder i fengsel

Skal ha kjørt i narkorus.

RISIKERER FENGSEL: George Michael krasjet bilen sin inn i en fotobutikk i juli. Rettssaken begynner i slutten av måneden. Foto: All Over Press
RISIKERER FENGSEL: George Michael krasjet bilen sin inn i en fotobutikk i juli. Rettssaken begynner i slutten av måneden. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen George Michael (47) risikerer tre måneder i fengsel, om han blir funnet skyldig i å ha kjørt i narkorus.

47-åringen ble siktet torsdag, og om han blir dømt, vil dette være hans tredje lovbrudd som har med narkotika og kjøring å gjøre. Totalt er dette syvende Michael er i midten av en biletterforskning.

- Det er godt mulig at en forhørsdommer kommer til å si: «Jeg mener at du er en fare for offentligheten. Folk vil tro at du råder over et potensielt dødelig våpen, og du er nødt til å slutte med dette». Derfor er fengselsstraff en mulig løsning, spesielt siden dette er tredje gangen det skjer, sier advokat Ian Kelcey til Mirror.

Det var i begynnelsen av juli popstjernen kjørte sin Range Rover rett inn i en fotobutikk, og sørget for store skader på både bil og fasade.

- En mann i 40-årene ble arrestert fordi han ble ansett for å være ute av stand til å kjøre bil, sa en talsmann for politiet den gang til The Sun.

Rettssaken skal etter planen gå av stabelen 24. august.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: George Michael arrestert under homsefestival