Stina Bakken:

Risikerer operasjon etter voldshendelse

- Det har vært fryktelig tøft.

UTSATT FOR VOLD: I august ble toppblogger Stina Bakken slått til av en fremmed mann på stranden i Sandefjord, midt på høylys dag. I ettertid har hun slitt med smerter i både nakke og kjeve, og nå risikerer hun å måtte gjennomgå en kjeveoperasjon som følge av slaget hun ble påført. Foto: Privat
UTSATT FOR VOLD: I august ble toppblogger Stina Bakken slått til av en fremmed mann på stranden i Sandefjord, midt på høylys dag. I ettertid har hun slitt med smerter i både nakke og kjeve, og nå risikerer hun å måtte gjennomgå en kjeveoperasjon som følge av slaget hun ble påført. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av august ble toppblogger og kommende «Farmen kjendis»-deltaker Stina Marie Bakken (26) utsatt for en voldshendelse på stranden i Sandefjord.

Hendelsen skjedde da hun var på tur med hunden sin på Skjellvika i hvalfangstbyen. Hunden skvatt da en mann kom gående bortover bryggen hvor de satt, og begynte å bjeffe. Ifølge bloggeren fikk dette mannen til å reagere, og han skal ha ropt at Bakken måtte få kontroll på hunden sin, som for øvrig var i bånd.

26-åringen skal ha bedt mannen om å gå videre, før han slo henne i kjeven med all sin kraft. Hendelsen gjorde at Bakken ble sendt til sykehus, hvor hun fikk påvist hjernerystelse.

Nesten tre måneder etter, har ikke smertene hun sliter med i kjeven gitt seg. Nå risikerer toppbloggeren kjeveoperasjon etter voldshendelsen.

- Sliter med å åpne munnen

Det er i et blogginnlegg at Bakken forteller om smertene hun fortsatt sliter med etter den skremmende augustdagen.

- Kjeven min har vært veldig ille. Jeg har ikke kunnet tygge på den siden av munnen han slo til, og jeg kan så vidt åpne munnen, skriver hun i innlegget.

UNDERSØKELSER: Denne uken fikk Bakken svar på undersøkelsene av kjeven, som viste en forsyvning i kjevens menisk. Foto: Privat
UNDERSØKELSER: Denne uken fikk Bakken svar på undersøkelsene av kjeven, som viste en forsyvning i kjevens menisk. Foto: Privat Vis mer

Til Se og Hør forteller hun at hun fortsatt ikke kan sove, klemme eller tygge på høyre side grunnet smertene.

Tirsdag var hun på en undersøkelse hos en kjeve-kirurg, der CT og MR-undersøkelsene hun gjennomførte viste at smertene kommer av en forskyvning i menisken i kjeveleddet. I et forsøk på å få denne på plass igjen, må hun nå få laget en tannskinne. Denne må hun sove med om natten.

Bakken forklarer at dette ikke er snakk om en gom, som man eksempelvis får utdelt etter å ha hatt tannregulering, men en stor og tykk plate som ser alt annet enn behagelig ut.

Dersom heller ikke dette stabiliserer menisken, må hun operere kjeven, forteller Bakken.

Preget av angst

I etterkant av hendelsen opplevde hun mye smerter i både nakken og hodet.

Hjernerystelsen begrenset tiden hun kunne bruke foran skjermen, noe som gikk kraftig ut over 26-åringen, som lever av sin blogg. Hun har derfor lidd et stort økonomisk tap som følge av voldshendelsen.

SLITER MED SMERTER: Snart tre måneder etter at hun ble slått ned, sliter Stina Bakken med sterke smerter i kjeven, og kan verken tygge, sove eller klemme på høyre side. Foto: Privat
SLITER MED SMERTER: Snart tre måneder etter at hun ble slått ned, sliter Stina Bakken med sterke smerter i kjeven, og kan verken tygge, sove eller klemme på høyre side. Foto: Privat Vis mer

Bakken legger heller ikke skjul på at psyken fikk seg en skikkelig trøkk, og vedgår at hun i dag sliter med angst etter hendelsen.

- Det ble veldig tøft psykisk, og jeg har slitt med en heftig angst siden, forteller 26-åringen.

Situasjonen blir heller ikke bedre av at mannen som påførte henne skadene ikke er tatt. I midten av august kunne politiadvokat Andreas Baklie Haugen bekrefte til Se og Hør at saken hadde blitt henlagt.

«FARMEN KJENDIS»: Casten til den fjerde sesongen av «Farmen Kjendis» er klar, og vi blir litt bedre kjent med gjengen. Vis mer

- Saken er blitt henlagt, da vi ikke har kommet noe lenger i å finne gjerningsmannen. Dersom man i senere tid skulle få nye opplysninger som gjør at man får en mistenkt i saken, vil saken kunne tas opp igjen til etterforskning, uttalte han.

Til Se og Hør sier Bakken at hun synes det er helt forferdelig om mannen slipper unna med hendelsen.

På bloggen skriver hun at det oppleves veldig kjipt at hun selv sitter igjen med en vond nakke, ødelagt kjeve, en skjør psyke og store økonomiske tap, både etter å ha gått glipp av inntekt og for de medisinske undersøkelsene hun nå gjennomfører.

- Det er så jævlig kjipt at mannen som har ødelagt så ekstremt mye for meg bare slipper unna, skriver hun i innlegget.

LES OGSÅ: Dansk sjokk-realitydeltaker flytter til Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer